Tuesday, November 30, 2010

Joy to the World

[click on the picture for a larger view]
I found this free digi stamp ->here<- and it is such a cute stamp that I choose it for my digi challenge on my club.. This is my creation with the stamp...a bit of vintage with the gorgeous papers of bobunny! I played with my distresser, and some ink and the Tim Holtz die paper rosette, some labels and lace and voila here it is!!
I've colored with copics and the little heart in her hand is made from paper and some pearls.
And did you know?? There will be a bloghop on 4th of december at Sugar Nellie with the new Simply Sassy #3!!
So be there!!
**************************
Toen ik deze digi stempel zag, was ik meteen verkocht en vond hem erg leuk voor de nieuwe digi wedstrijd op mijn club... en natuurlijk moest er een voorbeeld mee gemaakt worden en ik ben eens uit mijn dak gegaan in vintage stijl. Heerlijk met de distresser aan de gang gegaan, muzieknootjes gestempeld, de rosette stans van Tim Holtz gebruikt, kant, inkt en maar wat rommelen hihhii... wel met de copics ingekleurd en het mandje gepaperpierced(?) Met wat kraaltjes als besjes gebruikt.
Enne voor ik het vergeet...as zaterdag is er een super leuke bloghop bij Sugar Nellie, want dan lanceren we de nieuwe Simply Sassy 3 stempels!! Enne kan alvast verklappen dat die superrrssss zijn!!
have a nice evening, I'll stay inside to stay warm.
Hugs Tiets xx

Tuesday, November 23, 2010

Waiting for Santa.. Sugar Nellie - Pillow Talk

I'm still waiting for the new Simply Sassy stamps, so I thought I'm going to make another christmas cards and this time with Pillow Talk from the first set... She is so cool but still nervous for santa claus to come... The papers are from Little Yellow Bicycle - Christmas delight.. a little bit of green red and blue! I've colored with my prisma pencils and chalks for some shadow.

Ik wacht nog op mijn eerste serie sugar nellie stempels als DT member dus dacht ga maar met de eerste serie van simply sassy aan de slag.. en heb gekozen voor Pillow Talk. Eingelijk is het geen kerst stempel, maar toen ik de tekst Waiting for Santa zag wat bij het papier van little yellow bicycle hoort, vond ik dat heel geschikt bij deze stempel.Zo zie je maar weer, met een beetje fantasie kun je veel stempels voor zowel gewoon als kerst gebruiken. Deze is alweer voor de kerstaktie van 2011 want voor dit jaar ben ik al klaar, en omdat we toch in de 'mood' zijn van kerst dacht ik, maak maar meteen een goed begin voor 2011!

Have a nice evening,

Hugs Tietsxx

Sunday, November 21, 2010

Warm Wishes!!

Whooohoooo jeetje wat een klus!!! Ben hier bijna een week mee bezig geweest.. soms geen inspiratie, soms geen tijd,, maar gisteren en vandaag ging het als een speer en hier is weer een super leuk 'boekje' om te maken! Toen ik dit papier bij Carla zag wist ik meteen dat ik dit ermee wilde maken. Heb dit idee een aantal maanden geleden gevonden tijdens het surfen en meteen de tutorial gekocht.. Wil je hem ook maken kijk dan ->hier<- Het papier is van WeR Memory Keepers en heet Merry January.Ik heb geen cute stempels gebruikt omdat er al zoooo'n lieve sneeuwpop in het papier zit!!
[click on the pictures for a larger view]

Voorkant boekje


1ste pagina


De 2 labels die in de 1ste pagina verwerkt zijn.


Het binnenste gedeelte

De 2 labels uit het binnenste gedeelte


De laatste pagina


close up van de laatste pagina


De label

De achterkant.
**********************
I was so in love when I saw these papers from WeR Memory Keepers.. just gorgeous colors, and when I found this tutorial on the internet some months ago, I knew I had to make this with the papers... Don't you love the snowman?? So I didn't use a cute stamp this time.
If you like this project, look over ->here<-, there you can buy the tutorial! It is really fun making!!
Have a nice evening and thanks again for all you lovely commends!
Hugs Tiets xx

Saturday, November 20, 2010

Published in Hobbyzine 4!

Hobbyzine 4 is uit en ook ik mocht er weer aan meewerken.. Dit keer waren de stansen van Nellie Snellen aan de beurt... Ik laat zien dat je er niet alleen voor op kaarten mee werken kan maar ook pennenbakjes, kado doosjes, tasjes en zelfs een geld vlopje van kan maken.
Wil je weten hoe alles gemaakt is, koop dan het hobbyzine 4!
I've been published again... this time in the magazine Hobbyzine 4. I had to use the multi frame dies from Nellie Snellen and I have made no cards with them , but pencilsbox, boxes for presents, a litle bag, it was fun making these things!
I wish you all a nice weekend, I hope my DT stamps from Sugar Nellie are getting here fast, so i can start!
Hugs Tiets xx

Monday, November 15, 2010

NO PEEKING!! Little light of mine-Sugar Nellie

Don't you love them, those new Simply Sassy stamps from Sugar nellie??!! This is one from the first set and is called Little light of mine and when I saw here, I thought she is walking in the middle of the night to the christmas tree to see what is underneath it...so...NO PEEKING!
It was my first time to color with aquamarkers and it looks as if the color is a bit pink but in real it is red!
The second set is now available at funkykits to buy..look ->here<-

[click on the picture for a larger view]

Hier mijn eerste kaartje gekleurd met de aquamarkers...woww zeg helemaal super om te doen... alleen lijkt de kleur hier een beetje rose maar in het echie is het echt rood. De stempel is van Sugar Nellie uit de eerste Simply Sassy serie en toen ik haar zag met der beertje en het kaarsje dacht ik meteen van die loopt stiekum in de nacht naar de kerstboom om te kijken wat voor kadootjes eronder liggen dus ik vond de tekst No peeking wel heel geschikt. De 2de serie is ook al uit en net zo geweldig als de eerste... Kijk maar eens HIER
Ik ga nu lekker afsluiten en duik mijn bedje in.

Sleep well everyone,

Hugs Tiets xx

Sunday, November 14, 2010

Cardkit November Simpel-Scrappen

De cardkit van Simpel-Scrappen lag afgelopen dinsdag alweer in de bus bij de meeste abbonnee's en hier mijn voorbeelden ervan. Het papier is lekker winters maar toch warm en ik kon er dan ook prima mee uit de voeten..zelfs zonder cute stempels!!

Deze is dan wel een beetje cute, gemaakt met de JustRite stempels.. Heeft carla volop in de winkel...

Op de kaart een plaatje gebruikt uit het journal pad van Crafty Secrets, past er zo mooi bij.. de geplakte strass sneeuwvlok zat ook in de kit... geweldig!!Heb de randjes met de distresser van Tim Holtz bewerkt zodat het toch een beetje een vintage look krijgt.

En als laatste een hele grote label gemaakt met daarop weer een kleinere label met een bijpassende tekst kaartje wat bij het papier hoort. De sneeuwvlokken onderaan zijn met de border pons van Martha Stewart gemaakt.

Het is hier echt herfst weer, dus ik ga zo lekker naar boven en proberen met de nieuwe aqua markers iets te maken.
Een fijne zondag!
*********************
The Cardkit for November from Simpel-Scrappen is here and these are the cards I've made with it.. Lovely winter papers from echopark . I've used JustRite stamps and beautifull pictures from a journal pad from Crafty Secrets.
The weather overhere is rainy, so perfect for some cardmaking today!

have a nice sunday,
Hugs Tiets xx

Friday, November 12, 2010

Christmas creation...

It is almost christmas..yes really! 6 weeks from now and then it's christmas time.. and I thought it would be nice to put a new workshop on my club. This is what I've come up with. Lovely papers from Little yellow Bicycle... also the lovely alternations from Tim holtz I've used... Colored with copics . I took a while before it was finished but I think it looks okay!

[click on the pictures for a larger view]
het is alweer bijna kerst en tja daar hoort een leuke workshop bij voor op de club.Dus ben wat gaan snijden en plakken en dit rolde eruit.. Prachtige papiertjes van little yellow bicycle, een prachtige stans van Tim Holtz en gekleurd met copics. De workshop komt begin december op de club, dus ben je nog geen lid... misschien wordt het dan nu tijd???
have a nice weekend,
Hugs Tiets xx
Wednesday, November 10, 2010

KreaDoe!

Vandaag zijn Astrid en ikke naar de kreaDoe geweest... wowww een vermoeiende dag , kan ik je wel vertellen, maar we hebben een super gezellige dag gehad, veel gezien aan leuke spulletjes en ook veel bekenden... Ik had voor Simpel-Scrappen nog een voorbeeld gemaakt met de Unity Stamp met de 3 kerstballen en die meteen daar afgegeven... Hieronder de foto's
En dan natuurlijk mijn buit van vandaag!


Heb alle 40 aqua markers gekocht met verschillende blokken papier en een waterpenseel,


De lange platen voor de big shot, een sizzix envelop die, diverse tierelantijntjes bij de magnolia stand voor op kaarten, 1 magnolia stempel, diverse kerst (tekst) stempels, papier van gcd studio-ella blue, papier van WeR Memory Keepers- Merry januari, glitterlijm, glitterpapier, lijm om pareltjes op bloemen te maken, just rite tekst stempels.. dus weer veeel te veeel maar zoo leuk allemaal!!
Nu lekker nagenieten en de voetjes rust gunnen hihihi
Weltrusten allemaal,
Liefs Tiets xx

Monday, November 8, 2010

Hobby Journaal jaarboek/Published again!

Ook ik mocht meedoen met het jaarboek van Hobby Journaal, Hierin staan alle auteurs die afgelopen jaar hebben meegewerkt aan het HJ. Ik heb dit keer voor herfstkaartjes gekozen... we zitten er midden in dus inspiratie genoeg!
De eerste foto is ene soort mini boekje waarin 3 vlopjes met labels geplaatst kunnen worden. Het idee ervoor kreeg ik ->hier<- Heb een Sugar Nellie stempel gebruikt en ingekleurd met Copics markers.Als ik me niet vergis is het papier van WeR Memory keepers.


De kreatie hieronder is bij mijn clubleden wel bekend, heb hier een jaar of 2 geleden een workshop van bedacht en vond het tijd worden om hem openbaar te maken hihihih...
Hier een magnoliaatje gebruikt en weer ingekleurd met de copics.

Wil je weten hoe beide kreatie's gemaakt zijn, koop dan het jaarboek van HobbyJournaal!


Nog 2 nachtjes en dan ga ik heerlijk een dag op stap met mijn lieve vriendin Astrid..we gaan heerlijk shoppen op de KreaDoe! Heb er reuze zin in en wie weet wie ik allemaal tegen kom!!

*****************
These cards were published in the yearbook of HobbyJournaal.. It is autumn now so I thought that would be nice in the yearbook.
I've used papers of WeR memorykeepers, stamps from Sugar Nellie and magnolia, colored with copics markers and lots of leaves and flowers.

Wednesday I am going scrapshopping together with my dear friend Astrid, we are going to the kreaDoe, a great card making event here in Holland... I am looking forward to it!

Have a nice day,

Hugs Tiets xx

Saturday, November 6, 2010

I am back with Sugar Nellie!!

Yes!!!! I am a sugar nellie sweetie again!!! I read on the blog they were looking for a new DT member from Holland, and I thought now is the time to come back if they'll want me back! And Karen wrote I am more then welcome! Thank you so much Karen, I 'm looking forward to work for you again and together with the great team!!
***************
Yes!!! Ik ben weer terug bij het team van Sugar Nellie!! Ik hoorde dat ze nog iemand zochten uit Nederland en dacht nu kan ik proberen terug te mogen komen want mis het toch wel, en gelukkig is Karen blij dat ik terug wil!!
Ik kijk er naar uit weer kreatie's voor ze te mogen maken!
Good night,
Hugs Tiets xx

Thursday, November 4, 2010

Sugar Bowl challenge 47 sketch by Maria

Do you want to win the set spelbinders snowflake and 6 winter theme stamps from Sugar Nellie?Please join the sugar bowl challenge!!
The sketch is made by Maria and is really fun working with! I've made this card with April Showers a manga stamp...
Look for more great cards ->here<-
*****
Voor de nieuwe uitdaging voor het sugar bowl blog, deze keer een sketch gemaakt door maria..hij is geweldig leuk om mee te werken. Ik heb de stempel:april showers gebruikt en vrolijke papiertjes.
Je kunt deze keer een set spelbinders winter sneeuwvlokkken winnen en 6 winterse sugar nellie stempels! Dus doe mee.Kijk voor meer voorbeelden ->hier<-
hugs Tiets xx

Tuesday, November 2, 2010

Club challenge en new stamps from Sugar Nellie

OOo don't you adore these!!! A new stamps range coming soon at Sugar Nellie..They are simply to color because the shades are in the picture!!
***
Ooo wat een geweldige nieuwe stempels komen er binnenkort uit bij Sugar Nellie!! En ze zijn nog makkelijk in te kleuren ook want de schaduw plaatsen zijn al aangegeven!!!

**************************
De nieuwe uitdaging op de club is weer van start gegaan en dit is mijn voorbeeld.

Ik ben helemaal gek van dit lieve Tilda stempeltje, en heb er een vintage kaartje van gemaakt.

Lekker met de distresser in de weer geweest en kant...

Het papier van Marianne design leent zich hier prima voor!!

Heb weer met de copics ingekleurd en vind het steeds leuker worden en elke keer gaat het ietsjes makkelijker!


***********

This card I've made for the new challenge on mmy club.. I love this cute Tilda stamp!! I thought it would be perfect for a vintage card. I've used the distresser for the old look, it gives a lot of dust but it looks great on the card!

I've colored with the copics... every time it goes a bit better!!


have a nice evening,


hugs Tiets xx

Monday, November 1, 2010

MCGill's paper blossoms..Zelf bloemen maken!!

Carla van Simpel-Scrappen had vorige week de nieuwe MCGill's paper blossoms ponsen binnen, en vroeg of ik er koopzondag een demo mee wilde doen en tja dat is niet tegen dovemans oren gezegd... ze zijn werkelijk zo geweldig om te maken.... Hieronder een impressie van alles bloemen..( de hortensia hebben we niet want dat is zo 'n gepriegel en heb je meer dingen bij nodig)

de Lily


de Floral rose

de floral rose


de Peony


de Rose
De demo was ook een geweldig succes,,veel mensen kwamen kijken en de meesten gingen
wel naar huis met een setje!!
Je kunt deze voorbeelden ook bekijken op de krea Doe want daar staat Simpel-Scrappen ook! Je vind ze op stand nummer 7H034
********************
I did a demo with these paper blossoms punches at the scrapstore here in den helder at Simpel-Scrappen and wowwww they are so great to work with!! it is very simple to do and so you can make your own flowers for cards and presents!!
have a nice day everyone
hugs Tiets xx