Monday, November 3, 2014

Challenge Noor! Design trapjeskaart.

Wat leuk dat de meesten van jullie de challenges zo leuk vinden die we sinds kort organiseren bij Noor! Design.
De herfst challenge is afgelopen dus tijd voor een nieuwe... en wat voor 1!!
Miranda heeft de uitleg van een trapjes kaart gemaakt en nu hopen we dat jullie ook deze weer massaal gaan maken.
Ook ik ben er mee aan de slag gegaan en woww wat is het leuk om te maken!! Ik heb gekozen om eentje te maken in winterse sferen! Laat de sneeuw maar vallen hoor!


Dit is de voorkant van de trapjes kaart. Je kunt de kaart nl dichtvouwen en zo in een envelop versturen..Maar ja Tiets zou Tiets niet zijn om de binnenkant veulsss te dik te scrappen dus de mijne kan niet meer gevouwen worden dus deze ga ik persoonlijk geven als het zover is!!
Ik heb het grote winter wishes papier blok gebruikt.
De mooie plaatjes komen bij Hobby Voordelig vandaan..zo geweldig moooi!!!
Ik heb deze op maat van de blauwe mal geknipt en op geplakt. Aan de zijkant natuurlijk de bijpassende rand geschoven. De postcard heb ik op dessin papier gestempels, uitgeknipt en geraffeld met de distresser en toen nog even wat fijn geknepen in mijn handen.
Natuurlijk de nieuwe rolroosjes gemaakt want deze vind ik echt toppie passen bij winterse tafereeltjes! En dat mooie blad past er perfect bij of niet dan!
En ja op een winterkaartje mogen de sneeuwkristallen niet ontbreken!!



 Hier dan de kaart in volle gloria....  Op de trappetjes de letters snow geplakt. Aan de linkerkant weer een mooi plaatje van HobbyVoordelig gebruikt en deze weer op een andere blauwe mal gedaan. Ik had nog een stukje van de doily nr2 in mijn rest bakkie en die paste mooi erbovenin.
Als je goed kijkt heb ik de notebook stans gebruikt bij het blauwe dessin papier,
En ja bij zo;n mooi plaatje moeten de rendieren natuurlijk ook een plekje krijgen. Samen met een stukje hek van Dutch Doobadoo . De tekst heb ik zelf geprint en uitgesneden in een banner.



In het midden stuk heb ik 1 van de label art winter teksten geplakt met daarboven een lintje gestrikt met belletjes aan een touwtje... een paar dennetakjes erbij geschoven en bovenin een stukje sneeuw rand. Onderin nog een klein toefje gemaakt met 2 mini rolroosjes een denne appel en sneeuwballen.

Op de achterste blz de nieuwe schaatsjes opgehangen aan een lintje aan de sneeuwrand.. met touw geprobeerd om het als echte veters te laten lijken. Onderaan met de typewriter stempel set het woord fun  gemaakt zodat er samen met de trap letter snow,  snowfun staat.


Ik hoop dat jullie allemaal mee gaan doen met deze super leuk challenge.. Het is even een klusje maar ooo zo leuk en de ontvanger zal er zeker blij mee zijn!
Succes allemaal!!



Dit zijn de Noor en Dutch Doobadoo artikelen die ik gebruikt heb:



5 comments:


  1. Wat een ontzettend schitterende kaart,
    ik vind hem onwijs super ☺

    Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
    Liefssss Erica
    {Heidebloempjuh}

    ReplyDelete
  2. Ik zag de challenge inderdaad al voorbijkomen en vind deze trapjeskaart super gaaf. Je hebt er echt een heel sfeervol kaartje van gemaakt Tiets!

    Groetjes Janneke

    ReplyDelete
  3. prachtig,en je hebt niet te weinig gebruikt,maar pracht geheel

    ReplyDelete
  4. Hi sweetie, this is gorgeous, I love your creations so much hugs Pops x x x

    ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx