Saturday, December 24, 2011

Het is weer de tijd van het jaar, gezelligheid, drukte en vooral met elkaar een mooi kerst te vieren...Ook de tijd van bezinning en tja dan denken de meesten, tja moet dat,... ja soms is dat gewoon even nodig om met het nieuwe jaar er weer volop tegenaan te kunnen.
Ik heb een enorm druk jaar gehad op freubel gebied, Simpel-Scrappen met elke maand een cardkit en de dingen die ik verder nog graag voor ze doen, Sugar Nellie, Veel nieuwe releases geweest,the sugar Bowl( waarik inmiddels mee gestopt ben) Bijna elke maand het Hobby Journaal en een keer Hobbyzine... in het design team gekomen van The Ribbon Girl, voor verschillende bedrijven voorbeelden gemaakt, of quest designer geweest... teveel om op te noemen,, en alles met zoveel overgave en plezier gedaan. Ik hoop dit voor 2012 allemaal weer te kunnen doen.

Soms zijn er mensen die hier jaloers op zijn... soms kan ik me daar in vinden..maar ik kan jullie verzekeren dat het een hoop stress, tijd, geld en energie kan kosten en dan begrijp ik die jaloezie niet. Het komt niet altijd maar zo maar even uit mijn mouw rollen, en de stress van op tijd alles inleveren en teksten duidelijk doormailen enzenz... en natuurlijk mijn thuiszorg werk wat ik erg leuk vind om te doen, mijn gezin, mijn vriendinnen,de hond het kost allemaal tijd...
Het vult mijn leven met veel plezier en ik zou niet zonder kunnen, en ik wens ook daarom iedereen datgene toe waarmee ze plezier in hun leven hebben doordat ze kunnen doen wat ze leuk en fijn vinden.. daar gaat het tenslotte om.. plezier hebben in wat jij doet.. niet dat je in ik weet niet hoeveel Dt teams zit of hoeveel challenges je wint.... jij moet je plezierig voelen waarmee je bezig bent, want anders ga je je jezelf voorbij lopen en dat is niet de bedoeling,Iedereen kan via blogs, clubs etc genieten van wat je maakt.
Het is dan ook wel jammer dat sommigen proberen over mijn rug bij Dt teams te komen, of proberen in een goed blaadje bij bepaalde personen te komen staan..Of dingen rond te strooien wat maar de halve waarheid is of totaal uit zijn verband is gerukt....Waarom moet dit allemaal??Er is al genoeg ellende op de wereld en laten we ons daarop concentreren en niet mekaar het leven zuur maken..Ik las op een blog:

Leven is laten leven...

Laten we deze spreuk met zijn allen toepassen komend jaar en laat iedereen in zijn waarde en daarom wens ik iedereen hele fijne kerstdagen toe,met veel gezelligheid en saamhorigheid,Liefs Tiets xx

26 comments:

 1. Zo Tiets, jij hebt je zegje gedaan. Ik ben verbaasd als ik sommige dingen lees. Het zal helaas allemaal wel zo zijn want op heel veel fronten wordt er eigenaardig gereageerd. Zo lang jij er nog steeds plezier in hebt om zoooo veel te doen is het toch prima? Ook ik heb dinnetjes die in DT's zitten en als ik hoor wat daar soms voor druk op de ketel zit dan ben ik dolblij dat ik een zeer middelmatige scrapmuts ben die het allemaal voor de lol doet en er ook weer any time mee kan stoppen zonder iemand teleur te stellen.
  Maar we gaan vrolijk verder in 2012en dit is allemaal bijzaak hoofdzaak we zijn gezond!!!

  Liefs, Irene

  ReplyDelete
 2. Hoi Tiets

  Volgens mij zit jij net zo in elkaar dan ik ...wat ik mijn kinderen ALTIJD leer laat iedereen in zijn eigen waarde en blijf gewoon eerlijk....zodat je je zelf kan blijven...en gun een ander datgene wat zij graag doen...en daar hoef je niet jaloers op te zijn, maar wees juist blij voor die mensen.
  Ik vind het echt zó ontzettend fijn dat jij en vele anderen "onze" hobby op zo'n onwijs leuke manier laat zien....dat er héél veel tijd geld en energie in zit dat kan ik heel goed begrijpen.. jammer dat niet iedereen dat kan.

  Ik wens je in ieder geval hele fijne kerstdagen en probeer er van te genieten.
  Groetjes Anneke

  ReplyDelete
 3. Bedankt voor al je inspiratie van het afgelopen jaar, ik heb er heel erg van genoten! Ik weet hoe druk je kunt zijn met dt werk en bloggen enzo, dus een extra dankjewel dat je ons met zoveel plezier laat blijven meegenieten van alle mooie dingen die je maakt :-)
  Jij ook fijne feestdagen en een heel gelukkig 2012!
  Hugs Ing

  ReplyDelete
 4. Zo, dat staat geschreven... Even je hart gelucht, zodat je met een schoon gemoed het nieuwe jaar inkan! Geloof me, ik ben absoluut niet jaloers, ik heb al moeite om al mijn gewone kaarten op tijd af te krijgen, laat staan in opdracht dingen te maken... Ik heb juist bewondering voor mensen die zo veel hooi op de vork hebben en er toch heel goed mee om kunnen gaan!
  Wat mij betreft, ga gewoon zo door volgend jaar, ik bewonder regelmatig even je creaties...
  Groetjes Roelie

  ReplyDelete
 5. Ik kan me helemaal vinden in de spreuk leven is laten leven ...
  Jammer dat er toch steeds weer jaloezie is, waarom?
  Geniet van wat je doet Tiets, je doet het met veel liefde en plezier, dat zie ik aan je creaties en lees ik tussen de regels!

  Voor jou en je gezin hele fijne en gezellige kerstdagen en een gezond, liefdevol en creatief 2012!

  Liefs Maria

  ReplyDelete
 6. Hai Tiets, Ik wil jou ook fijne dagen wensen ondanks dat de gezondheid niet erg mee zit bij jou.
  Probeer er toch nog maar wat van te maken en ik hoop dat de gezondheid in 2012 heel veel beter is bij jou.
  Groetjes Marianne

  ReplyDelete
 7. Ja hoor tiets die spreuk van leven en laten leven is helemaal waar. Dingen zoals ze gebeuren en ik lees in je verhaal zijn niet leuk. Als je zelf maar weet dat je het goed, en dat je er een goed gevoel bij hebt.
  Lekker jezlef blijven dat siert je,
  Ik wil jou en je familie alle goeds wensen voor de komende kerstdagen.
  Dikke knuf San

  ReplyDelete
 8. have a lovely christmas sweetie...big hugs Vicky xx

  ReplyDelete
 9. Hoi TIETS

  Hele fijne feest dagen.
  En hopelijk een gelukkig,en alle goeds in 2012.

  Gr Leny Hempen

  ReplyDelete
 10. Bedankt voor alle inspiratie die je me het hele jaar gegeven hebt.
  Fijne feestdagen!
  Groetjes, Sas

  ReplyDelete
 11. Ik wens je in ieder geval hele fijne kerstdagen en een goed gezond en creatief 2012
  En laat idereen maar z,n ding doen waar die goed in is. Geniet gewoon van alles wat je aankan, maar denk vooral ook aan jezelf Gewoon genieten van alles en iedereen om je heen
  Groetjes Marian

  ReplyDelete
 12. Lieve lieve tiets
  Jij en jouw gezinnetje ook hele fijne dagen en een gezond 2012 toegewenst.
  Meid laat je niet gek maken hoor , ze kunnen beter van je lullen dan van je vreten ( zeggen wij altijd).
  Want die dikke billen houden we zelf graag bij met eten toch hihihi :)
  Laten we maar zo zeggen , hopelijk wordt 2012 voor jouw een stuk beter dan op het moment.

  Uhm jaloezie , nee die sla ik over, heb van een DT team mogen snoepen en jaren terug van je cluppie , petje af hoor meid dat je het na al die jaren volhoudt, ik blijf je toch gewoon stalken met of zonder club of DT werk :-P

  Nou een dikke smakkkkkkkkkkkkkk van mijn hihi ( is niet klef hoor).
  Ennuh we gaan met goede moed het nieuwe jaar straks in

  doeiiiiiiii cootje

  ReplyDelete
 13. Hallo Tiets

  Ik wens je hele fijne kerstdagen smaen met je gezin en alvast de allerbeste wensen voor 2012.

  Wees trots op je zelf!

  Lieve groetjes Rita

  ReplyDelete
 14. Heel erg bedankt voor alle leuke dingen die je ons het afgelopen jaar hebt geleerd. Je club en je blog en alles er om heen geven veel inspiratie. En laat iedereen maar kletsen hoor, wij weten toch wat je er allemaal voor moet doen. En als je er plezier in hebt, niet laten vergallen door een stel walgelijke mensen die over je rug heen allerlei dingen proberen te regelen.
  Jij bent wie je bent en dat is een goed mens.
  Heel fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2012.
  Heel veel liefs Astrid

  ReplyDelete
 15. Lieve Tiets, ik sluit me helemaal aan bij jouw verhaal. Leven en laten leven!! Laat eenieder in zin waarde en heb respect!! Hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en creatief 2012. Liefs, Nicole

  ReplyDelete
 16. Met aandacht heb ik je verhaal gelezen,daar ik maar een matig blogger en kaartjes maakster ben, ben ik zeker niet jaloers op niks en niemand want jaloers zijn is een ernstige ziekte.
  Ik lees je stukjes bij je creaties altijd en bekijk ook graag je creaties daar ik niet altijd reageer vanwege andere drukke bezigheden vind ik het super dat je dit altijd met ons wil delen en hoop dit in 2012 ook te mogen blijven zien.
  Het is prachtig wat jij maakt.
  Ik wens je bij deze hele gezellige dagen,en een gezond en succesvol 2012 toe.

  Groetjes Kitty

  ReplyDelete
 17. Hoi Tiets.

  Ik wens je een heel mooi,gezond en creatief 2012 toe.
  Groetjes,Wilga

  ReplyDelete
 18. Ik schrik wel een beetje van jouw verhaal. Zijn sommige mensen echt zo erg? Ik snap dat niet hoor. Maar jaloezie is een akelig monster. Gelukkig ken ik het niet. Ik kan mensen bewonderen die een mooie uitstraling hebben, die een innerlijke rust hebben gevonden, een balans. Dat vind ik pas mooi. Geld, een groot huis of een mooie nieuwe auto e.d., daar word je niet gelukkig van.
  Ik wens iedereen veel geluk maar vooral veel gezondheid in 2012. En dat we nog maar veel mogen genieten van jouw creaties Tiets!!

  Gr. GZ

  ReplyDelete
 19. Heey Tiets,
  Zooooo..........................
  Ik heb jouw verhaal gelezen, nou zeg, wat is dit.....dat is niet mis wat ik daar allemaal lees. Ik dacht dat het over jouw "HOBBY" ging.Maar als ik dat zo lees.Dan gaat dat over heel wat anders, nl elkaar het leven zuur maken. Mijn God!!!! wat erg!!!! Neen, dat snap ik niet.JALOERS????Wat is dat
  ???????Ben heel blij dat ik daar géén last van heb.Tsonge-jonge wat speelt zich toch allemaal af in de wereld.Dat we toch blij en dankbaar zijn voor wat we hebben en kunnen en GENIETEN.
  Nou Tiets,IK BEN NÍÉT JALOERS!!!!Ik ben WÉL DANKBAAR!!!!!!!
  Bedankt voor al jouw CREATIES, jij hebt het werk en ik het plezier.
  Vanuit het diepst van mijn hart, BEDANK ik jou, dat ik mee mag genieten,rn dat gratis en voor niets, dus WAAROM zou men dan jaloers moeten zijn????????????????
  Trek je er niets van aan.
  Dank je Lieve Meid,
  Hele-Lieve-Knutsel-Groetjes Fienny :)

  ReplyDelete
 20. Hoi Tiets
  Ik heb je verhaal gelezen,en sta er verbaasd van.Ik wilde je juist bedanken voor al die prachtige creaties waar ik zoveel inspiratie van krijg.Jaloers nu dat kan ik gelukkig niet,ik hou mijn petje af voor ieder die zoveel liefde in hun werk doen en er anderen van mee laten genieten.Ik zou het niet kunnen wat jij allemaal doet.
  Ga zo door lieve meid zodat wij weer volop kunnen genieten van al die mooie dingen die je voor ons maakt.
  Hoop dat je een fijne kerst hebt gehad,Heel veel geluk in 2012
  Lieve groetjes Harma

  ReplyDelete
 21. Hoi Tiets,
  van deze kant ook geen zielige jaloezie hoor, enkel bewondering en een welgemeende dankjewel voor alle inspiratie en prachitge creaties !
  Fijne feestdagen en liefs
  Margo

  ReplyDelete
 22. Hallo Tiets,

  Ook vanaf deze kant voor jouw en je gezin hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en creatief 2012!!

  Groetjes,
  Ellen

  ReplyDelete
 23. Ben heet helemaal met je eens Tiets.
  Iedereen in zijn/haar waarde laten .
  Wens je alle goed voor 2012 en veel creativiteit met zijn allen.

  Gr. Anita

  ReplyDelete
 24. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 25. Hoi hoi,

  beetje laat Tiets, lees je verhaal nu pas.... maar je hebt helemaal gelijk!! Ik geniet altijd enorm van wat je allemaal laat zien en hoop nog veel ideetjes bij je op te kunnen doen!!
  En ik heb nu al zin in de clubdag, héél lief dat ik daar nog bij kon, dank je wel!!!!!
  Fijne kerstdagen kan ik je niet meer toewensen (hoop natuurlijk wél dat je het gezellig hebt gehad!) maar wens je goede gezondheid en alle goeds voor het nieuwe jaar met héél veel creativiteit!!!!!

  gr. arjette.

  ReplyDelete
 26. Lieve Tiets,

  Ik lees je verhaal nu pas en wat erg dat er zulke mensen zijn ik geniet ook altijd van je mooie creaties en doe dan meteen weer inspiratie op!
  Bij deze wil ik je een heel gelukkig en gezond en natuurlijk creatief 2012 toewensen met je fam!

  Liefs Annette

  ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx