Wednesday, March 14, 2012

Ribonita feature week!This week you can see on the sugar nellie blog all the new ribonita stamps !! The team has made cards for everyday and if you leave a commend you can also win a great candy!!

So please hop over
here

and look what a gorgeous creations there have been made! My card is on friday so hopefully see you then!
*************

Op het Sugar Nellie blog kun je elke dag een kaart zien met de nieuwe stempels ribonita... ze zijn zo geweldig leuk!! En als je nog ene reactie plaatst, maak je kans om een leuke candy te winnen!


Het is een beetje stil op mijn blog, het betekend niet dat ik niks doe, maar het gaat niet echt lekker mijn rug(hernia) en dus moet ik het rustig aan doen. Zit weer aan de pijn stillers en kan niet lang zitten.. heb wel wat opdrachtjes kunnen maken maar het kost nu gewoon meer tijd. Ondertussen ook nog druk met de voorbereidingen voor de komende clubdag in april en ook dat moet nu met tussenpozen...Maar het gaat goed komen hoor! Zo zie je maar weer het is niet altijd rozengeur en manenschijn als je in diverse design teams zit en dan zoals nu ziek raakt...maar gelukkig hebben ze er allemaal begrip voor en doe ik mijn best om toch bij te blijven.

Vrijdag ben ik er weer met een kaart voor Sugar Nellie en zondag voor de Ribbon Girl dus ik hoop dat jullie dan weer langskomen!!

Hugs Tiets xx

5 comments:

 1. Het blijft tobben met jou en Astrid, jullie zijn echt dikke vriendinnen maar dat betekent nu echt niet dat je ook allebei zo in de kreukels moet liggen!!!
  Ik hoop zo dat het snel met jullie allebei beter zal gaan, liefs Irene

  ReplyDelete
 2. Van harte beterschap Tiets en dan maar een beetje op halve snelheid, wat niet gaat dat gaat niet
  gr sandra

  ReplyDelete
 3. Heel veel sterkte tiets

  gr thea

  ReplyDelete
 4. Heel veel sterkte tiets

  gr thea

  ReplyDelete
 5. Lieve Tiets, van harte beterschap! Ik zit zelf ook al maanden in de lappenmand, dus ik begrijp hoe naar het voelt als je van alles wilt en het niet kunt... Sterkte! Liefs, Marlies

  ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx