Wednesday, August 15, 2012

Kaartwereld van Post NL

Vorige week werd ik benaderd door Helena Janssen , ze is werkzaam bij Post.NL  en bezig om de kaarten winkel (www.kaartwereld.nl) van Post NL te promoten. De zomermaanden is altijd een tijd dat iedereen veel kaartjes stuurt omdat er in deze periode veel mensen jarig zijn en er natuurlijk veel vakantiekaartjes worden verstuurd. Ze vroeg of ze een gast artikel voor mijn blog mocht schrijven en omdat mijn blog over kaartjes gaat vond ik dat prima. Hieronder het artikel:

Leuke kaart ideeën
Kaartjes heb je in verschillende soorten en maten. Wanneer je kaarten aan het maken bent en je zit een momentje zonder inspiratie kan het handig zijn naar andere creatieve kaartjes makers te kijken. Hieronder hebben we een aantal verschillende kaartjes op een rij gezet die je misschien op nieuwe ideeën brengen. Voor degene die minder creatief zijn hebben we tips hoe je alsnog leuke persoonlijke kaartjes kan maken.
 Verjaardag kaarten
Met een leuke, zelfgemaakte verjaardagskaart laat je zien dat je de ontvanger extra waardeert en extra moeite in de kaart hebt gestopt. Pop-up kaartjes vallen meestal goed in de smaak bij kinderen. Het maken hiervan vergt een beetje handigheid maar het resultaat is vaak verbluffend. Voor oudere kan je een mooie scapkaart maken. Voor vrouwen kan je met meer linten en versieringen werken, terwijl mannen van een strakker ontwerp houdenTrouw uitnodigingen
Een trouwerij is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven en daar hoort natuurlijk een passende uitnodiging bij. Omdat het wat lastig is om voor iedereen zelf een uitnodiging te maken kan je in overleg met de drukker ook tot creatieve oplossingen komen. In de onderstande afbeelding zie je een op een waaier gedrukte uitnodiging. Ook uitklapbare uitnodigingen zijn erg populair. Hier kan je iets persoonlijks of een in-side grapje in verwerken


Kaarten via internet maken
Wanneer je minder van knutselen houdt mar toch een originele kaart wilt maken zijn er op het internet ook verschillende mogelijkheden te vinden waar je dit gemakkelijk kan doen.
Op de site van Kaartwereld kan je online kaarten maken bijvoorbeeld kiezen uit een grote collectie ontwerpen voor onder andere verjaardagkaarten en verhuiskaarten die je vervolgens zelf kan bewerken. Zo kan je zelf een foto of afbeelding toevoegen en er tekst bij schrijven.

************************

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een kaart heb laten zien,  dit komt mede door mijn rug en schouder problemen, en heb ik het wat rustiger aan moeten doen. Maar aan het einde van de week begin ik weer met posten hoor dus hou mijn blog in de gaten!!
Liefs Tiets xx

4 comments:

 1. hele toffe creaties heb je daar ! superzz
  grtjs, martina
  x

  ReplyDelete
 2. Ziet er bijzonder uit
  Groetjes

  ReplyDelete
 3. Gorgeous cards Tiets, gorgeous colours. Marlene

  ReplyDelete
 4. Wat ontzettend leuk is dat Tiets, en een hele eer ook. Echt leuk artikel geworden. Sterkte met je pijn meis.
  Groetjes van Anita

  ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx