Sunday, May 12, 2013

Nieuwe bingo stempelset Noor! Design!

 Met het Noor team en natuurlijk Jolanda zijn we altijd bezig met het bedenken van nieuwe en mooie artikelen die we kunnen gebruiken bij het freubelen... Zo ook de bingostempels... In Januari mocht ik er al mee aan de slag om voorbeelden ermee te maken. Ik heb eerst de tag hierboven gemaakt. De basis is  kraft papier van Joy Crafts en daarop diverse  maten dessinpapier geplakt.  Natuurlijk mogen andere artikelen van Noor! Design niet ontbreken en ik heb dan de mal vierkant, mal rand, mal hoek  vintage flourishes swirl bladeren, vintage flourishes bladeren 3,vlinder en natuurlijk een bingo stempel met love erop.
 Kijk eens hoeveel bingokaartjes erop de sheet zitten! Natuurlijk kun je deze en alle andere Noor artikelen bij Jenine van Hobbyvision kopen!
En waar ik dan nu super trots op ben is dat dit kaartje op de achterkant van de verpakking van de stempelsheet staat!! Heb de kaart met hetzelfde papier gemaakt als de tag en ook hierop zijn weer Noortjes te vinden. Oa de doily rond 2, hoekmal, grasrand, vintage flourishes bladeren,  pioenroos, vintage flourishes hoek, en 2 bingokaartjes deze keer.

Het is vandaag moederdag  ik ben al lekker verwend met een mooie houten bloemenbak voor buiten met planten erin en een dvd  van mijn favorite serie silent witness.
ik wens iedereen ook een fijne moederdag toe en dank jullie wel voor het langskomen. Ik lees alle berichtjes graag en  ook al heb ik weinig tijd om zelf op blogs te reageren, ik kijk wel bij veel van jullie hoor.
Liefs Tiets xx

7 comments:

  1. Prachtig Tiets en wat super leuk dat jou kaart op de verpakking staat
    liefs ANke

    ReplyDelete
  2. Hoi,
    Het ziet er weer prachtig uit. Heel mooi gedaan. Ik heb ook te weinig tijd om overal te reageren, maar kom altijd even langs. Je hebt een mooie en unieke stijl.
    Groetjes Saskia

    ReplyDelete
  3. Wat goed zeg Tiets dat jouw kaart op de achterkant staat. Hele goede reclame voor je.
    groetjes Janie

    ReplyDelete
  4. super dat jou kaart op de achterkant staat van deze bingo stempels

    ik heb ze ook in bestelling net als de kalender stempels vind ik ook zo gaaf
    prachtig tag en kaart heb je gemaakt

    gr roelie

    ReplyDelete
  5. wat een beeldschone kaart heb je er weer van weten te maken TOPPIE
    Liefs Ghea

    ReplyDelete
  6. Wat leuk zeg die bingostempels! Ik heb zelf ook zo'n soort stempel maar ik weet nooit wat ik ermee aan moet :p. Je creaties zijn erg mooi, ik denk dat ik binnenkort toch ook eens die stempel tevoorschijn moet toveren. Groetjes, Hanneke

    ReplyDelete
  7. Erg mooi gedaan, mooi papier mooie stempelset ook!

    Groetjes Ida

    ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx