Sunday, January 5, 2014

Happy Holidays!

Dit kaartje heb ik gemaakt voor ons HobbyVision designteam blog!

Ook al is de kerstvakantie bijna ten einde, ik ga gewoon door met kerst/winterkaartjes hoor!!
Dit is toch een geweldig afdrukje om nog even lekker in te kleuren nu we nog in de sfeer zitten? Ik heb deze Bild Malarna-Falling Snow  ingekleurd met pan pastels.
De basis van deze kaart is een mal van Dutch Doobadoo .deze heb ik uit kraft papier gesneden en daarna horizontaal dubbel gevouwen. Zo krijg je een 'sta' kaartje. Het dessin papier is van Maya Design- Vintage Frost.
 Ik heb inmiddels hier thuis een doos vol met kant en klare stansjes liggen van vorige projecten waarbij die stans het dan net niet was en die ging dan in die doos..dus met deze kaart heb ik alleen maar kant en klare stansjes gebruikt en alleen de veertjes zijn nieuws.
Best een uitdaging kan ik jullie verzekeren hoor!!
De halve doily nr 2 paste mooi rechtsboven met daarop 2 maten  ijskristallen.  De lantaarn was eigenlijks te groot maar door hem in het midden een stukje dubbel te vouwen en er een touwtje omheen te strikken kun je hem makkelijk kleiner maken.
 Op het bingokaartje 'wish' kon nog een kwart deel van de vierkante mal geplakt worden . Die mal vind ik toch echt het einde hoor... zo gemakkelijk om hem in zijn geheel te gebruiken maar ook een halve of zoals hier een kwart deel is zo mooi te verwerken.
En tja de blikvanger denk ik op deze kaart is toch wel de muzieknoten rand... geweldig mooi vind ik hem en met nog precies 2 grote ijskristallen in de doos was het idee geboren om hem zo te gebruiken.
De veertjes vielen van de week in de bus en ik vond dat ik toch wel even zelf nog mocht stansen!!
 Op de grote ijskristallen heb ik nog witte kerstrozen van Marianne Design gebruikt en de tekst komt van de Happy Holidays Dear Santa  stempel sheet.
Het kant, lint en  gaasje komt uit eigen voorraad.
Mijn beurt zit er weer op met deze kaart. Ik wens jullie een fijne zondag toe en geniet van de laatste vrije dag!
Liefs Tiets xx

7 comments:

 1. Wat een mega mooi kaartje!

  Gewoon lekker doorgaan met de kerst/winter kaartjes!

  Groetjes Ida

  ReplyDelete
 2. Tis weer genieten bij je!!! Super gave kaart!

  ReplyDelete
 3. WOW! This is really an amazing card - I love the combination of dies and colors with soooo many wonderful details! Gorgeous!

  Wish you a nose sunday:)
  Sabrina

  ReplyDelete
 4. Een plaatje Tiets!!
  Hele mooie Combi van mallen, papier en kleuren.

  Lieve groetjes Noriko
  norikoskaarten.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke kaart! Helemaal goed! En wat eennleuke uitdaging om he kaart te maken met kant en klare stansjes, ruimt lekker op!

  Groetjes, Natasja

  ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx