Wednesday, February 26, 2014

For you!


Ik mag jullie vandaag weer van inspiratie voorzien op ons Hobbyvisionblog.
Wat zijn die stans vellen van Hobby House gemakkelijk als je eens niet wilt inkleuren, of weinig tijd hebt. Dit plaatje van Sylvia zet heb ik uitgeknipt.  De basis is een tag gemaakt van craft papier van 8 bij 14 cm. Aan de zijkant heb ik de nieuwe franse lelie rand 6002/0291 geplakt zodat de tag iets breder word. Ik vind een mooie sierrand aan een tag echt geweldig mooi uitkomen!
Het dessin papier is van Grapic45- Secret Garden.
Aan de bovenkant heb ik een hoek mal 6002/0261 geplakt met een lint erdoor gestrikt. Het plaatje is tegen de rechthoek mal 6002-0146
 geplakt met natuurlijk her en der een bingokaartje 6410/0029. Her en der wat vlinders geplakt en ook een bloemen toef mag niet ontbreken. Ik heb nog wat veertjes 6002/0293 erbij geplakt. De tekst 6410/0021 heb ik gestempeld en als een banner uitgesneden. Alleen op de uiteinden lijm gedaan en zo een beetje bol opgeplakt.
 Op de 2de foto zie je hoe makkelijk de standaard 6002/0290 van Noor werkt. Je kunt hem ook plat maken door het klepje los te maken en dan de standaard plat op de kaart te leggen. Zo kun je hem gemakkelijk versturen.
Alle ge-emboste delen  heb ik met distress inkt bewerkt. Dit doe ik met de ink blending tool.
Ik hoop dat ik jullie weer geïnspireerd heb met deze creatie.
Liefs Tiets xx

7 comments:

 1. Wat een prachtig kaartje.
  Groetjes Margreet

  ReplyDelete
 2. Liefste Tiets, wat een mooie werkjes maak je , hé en je hebt een tof blogspotje. Ik ga me eventjes voorstellen. Ik ben belgische en ben, nadat mijn man van een zware ziekte van me gegaan is, een jaar daarna naar Duitsland gaan wonen. om te proberen een nieuw leventje te beginnen. Dat is me na een lange tijd, dan ook gelukt. En een tijdje terug, heb ik ook mijn levensdroom laten uitkomen. Ik ben heel graag met mensen tesamen. Heb een eigen atelier, om te knutselen met vele verschillende generationen. Graag wil ik je ook mijn knutselwinkeltje bekent maken. Ik heb heel veel verschillend om te knutselen, kaarten maken, stempelen, mooie knopjes, charms en nog veel veel meer .. misschien ben je interesseert, eens een kijkje te nemen bij me. Dat zou ik heel tof vinden! Het winkeltje is in vele talen en ook in het nederlands. wordt automatisch in de verschillende talen omgezet. Ik moet nog kijken dat het in het nederlands alles goed verstaanbaar daar staat. mijn LINK naar mijn winkeltje vindt je in mijn blogspotje terug op de rechter zijde. Als je wil, jkan je graag mijn bannertje op je blogspotje zetten en het me doorgeven, Ik geef daarvoor een mooi dankje terug! Geef a.u.b. mijn Link en Bannertje aan de Knutselvrienden in Belgie en Nederland verder, We leveren ook altijd zo snel als mogelijk, ook in Europa!! Vele lieve groetjes van Marina an ik hoop op een reactie en ook tot binnenkort! We geven deze week 10% korting Aktion Happy days.. Vele groetjes van Marina

  ReplyDelete
 3. Lieve Tiets het is weer een geweldige mooie creatie, TOP, liefs Henriette xxx

  ReplyDelete
 4. Leuke kaart heb je gemaakt.

  Groetjes Cobie

  ReplyDelete
 5. wauw tiets wat een super mooie tag weer meid ook met dit gekleurde plaatje er bij de rand is zeker erg mooi weer

  prachtige details

  gr roelie

  ReplyDelete
 6. Super mooi weer Tiets!
  Liefs Juanita

  ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx