Wednesday, May 7, 2014

Clubdag 3 mei 2014!


En eindelijk was het afgelopen zaterdag dan zover... de 19de clubdag van Kaarten maken met Tiets!! Het was weer volle bak... met team erbij 70 mensen in de Viskom van Den Helder!! En wat een dag.... Ik heb enorm genoten van alles... het geklets, het gelach,  hoe fijn de mensen het hadden en natuurlijk ook dat mijn hele team erbij was!! En wat vonden ze het project geweldig mooi! Het papier viel in goede smaak, en het pakket toch wel... dus het kan niet anders dan dat het een geweldige clubdag was!! Ook Jenine van Hobbyvision stond er met een goed gevulde winkel stand en dat vond iedereen toch wel erg fijn! Jenine heeft ook deze keer weer de clubdag gesponsord en daarvoor wil ik haar superrr bedanken!!!
Even 2 foto';s van de volle zaal!


En dan het project... Papier van bobunny- primrose was de basis en in het pakket zat een uitgebreide werkbeschrijving met stap voor stap foto;s zodat echt iedereen het makkelijk kon maken!
Mijn voorkant... Natuurlijk met Noor en Dutch doobadoo spulletjes...oa de filmstrip, ronde doily, Vierkant, bingokaartje, blaadjes, pijlen...

Prachtig papier van BoBunny!

Hier de ovale blauwe mal, notebook rand, hoekmal en tekst van Dutch DoobadooDe travel stempels op de envelopjes gebruikt

En tja de gears... werkelijk fantastisch!!!Diverse labels zijn van Kimya!!
Zoals gewoonlijk altijd bij mij het geval is...boekje eruggg dik!


Ook waren er diverse bedrijven die mij wilden sponsoren dus een meer dan goed gevulde goodiebag!!
Bedankt: Joy! Crafts, Noor! Design, Kimya, Craft Emotions, Studio Light, Dutch Doobadoo, Let's Get Bizzee!Hier een foto van het pakket wat ze allemaal kregen!


En eindelijk het team eens compleet erbij dus nu moest er natuurlijk foto';s gemaakt worden!
Bovenste foto van links naar rechts; Astrid, Angela,Jenine Miriam, Tiets en Saskia

Iedereen die ertoe bijgedragen heeft deze dag zo geweldig mooi te maken wil ik hierbij nogmaals bedanken.. Natuurlijk speciaal, mijn hussie Karel en dochter Dieuwke die er toch elke keer weer bij zijn om te helpen achter de bar!!

Liefs Tiets xx

5 comments:

 1. wat een leuke en gezellige serie foto's en wat een prachtige creatie is er gemaakt, echt iets om trots op te zijn!!
  groetjes corry

  ReplyDelete
 2. Tiets bedankt nogmaals voor de geweldige dag! Wauw wat was is het mooi spul om mee te werken. Project nog niet klaar, want het is veel om te scrappen! Maar niet minder leuk :)

  ReplyDelete
 3. Is weer super mooi Tiets!! En wat een werk zit erin zeg! Liefs Juanita

  ReplyDelete
 4. Wat een mooi project. Maar wat een klus. Geen wonder dat ze het niet afkregen op één dag. Ha ha. Die gears zijn leuk zeg.

  Gr. GZ

  ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx