Sunday, October 5, 2014

KREADOE 2014!!


OO het is alweer bijna zover...de KreaDoe komt eraan.... Gaan jullie daar ook naar toe???
Ik vind dit zo'n geweldige beurs.. lekker veel te zien en te doen en gezellig met andere hobby maatjes kletsen en shoppen natuurlijk! Ik heb ooit ik denk wel 15 jaar geleden de Krea Doe leren kennen en tot nu toe elk jaar geweest... Zo leuk!!
En ja elk jaar weer een tas vol met spullies mee naar huis..als je dan thuis komt lijkt het net sinterklaas..en ben je zo blij als ene kind hihihi tenminste ikke wel hoor!!

KreaDoe, creatieve inspiratie voor jou

Op KreaDoe vind je de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor jouw creatieve passie. Doe nieuwe ideeën op, ga lekker shoppen, deel jouw enthousiasme om zelf dingen te maken met anderen en ga met plezier aan de slag in een van de talloze leuke workshops. Vijf dagen lang vind je er alle creatieve hobby's onder één dak.

Gun jezelf die momenten om met je passie bezig te zijn en ga na een dag KreaDoe naar huis met een tas én hoofd vol inspiratie.


Ben jij graag creatief bezig, ben je een echte crafty girl of heb je gewoon behoefte aan een leuke nieuwe passie? Dan is KreaDoe voor jou!KreaDoe 2014 is van woensdag 5 november t/m zondag 9 november van 10.00 tot 17.00 uur.
KreaDoe 2014 vindt plaats in hallen 7 & 8 van de Jaarbeurs in Utrecht.
Jaarbeursplein 1
3521 AL Utrecht
De Jaarbeurs ligt slechts enkele minuten lopen van het Centraal Station.


Je kunt ook even op de site kijken voor nog meer leuke impressie  foto's en ook daar kun je je kaartjes bestellen!


Meer info: www.kreadoe.nl

Maaaaaaar ik mag van de organisatie hier  2 kaartjes weggeven..hoe leuk is dit!!!
Dus ben je nog nooit naar deze beurs geweest of wil je gewoon weer gaan... reageer dan op deze blogpost en laat eens weten wat jij zo leuk aan de beurs vind!
Ik ga random  2 winnaar kiezen op  woensdag 8 okt!!

Succes allemaal!


47 comments:

 1. De kreadoe is gewoon de super leukste hobbybeurs, ik zou er graag een keer een dagje met een vriendin naar toe willen gaan.

  Groetjes Linda

  ReplyDelete
 2. Het is altijd super leuk om naar de creadoe te gaan. Vorig jaar liet mijn gezondheid het jammer genoeg niet toe om te gaan, maar dit jaar hoop ik weer van de partij te zijn. Dit jaar gaat mijn man en dochter ook mee, gezellig een dagje uit met z'n drietjes.

  Groetjes Cobie

  ReplyDelete
 3. Ik ga ieder jaar op mijn verjaardag, om het op die wijze te vieren, zeker om dat dit toch de leukste beurs van het jaar is (vind ik) Dit jaar is het een week later, maar dan heb ik gewoon nog een feestje in het vooruitzicht!

  ReplyDelete
 4. Ik vind de Krea Doe de leukste beurs van het jaar. Allemaal nieuwe dingen bekijken en workshops volgen. En dan de volgende dag helemaal uitgevloerd zijn maar genoten hebben.
  Groetjes Astrid

  ReplyDelete
 5. Geweldige actie Tiets!!
  Bedankt voor de mogelijkheid om de entreekaartjes te winnen en ik waag graag een poging!
  Ik ga ook al flink wat jaartjes naar de Kreadoe, gewoon omdat het volgens mij DE beurs van het jaar is! Zelfs mijn vriendin uit Zweden komt weer speciaal hiervoor over!!! Dat wordt weer dikke pret en voor haar hopelijk geen overgewicht aan koffers voor het vliegtuig na het bezoek aan deze beurs haha!!

  Liefs, Sandra

  ReplyDelete
 6. de kreadoe ben ik jaren niet geweest..dus lijkt me leuk weer een keer te gaan...

  ReplyDelete
 7. Ik woon in België, waar maar 2 hobbybeurzen per jaar zijn, dus tegen een derde in Utrecht zeg ik alvast geen nee!!! Luna

  ReplyDelete
 8. Krediet vind ik een onwijs leuke beurs, ben de afgelopen 2 jaar Door omstandigheden niet meer geweest, het lijkt me wel weer eens leuk om te gaan.
  Trouwens onwijs leuk dat je 2 kaartjes mag weg geven. Fijne zondag nog.

  Gr Helga

  ReplyDelete
 9. Ik bedoel natuurlijk krea doe. Telefoon heeft kuren, sorry.


  ReplyDelete
 10. Ik vind de Kreadoe de leukste beurs van het jaar.Meestal ga ik samen met mijn dochter. Dubbele pret een dagje heerlijk shoppen voor mijn hobby en even wat quality time met mijn dochter.

  ReplyDelete
 11. Ik doe een gokje!!!
  Zou ze erg graag winnen voor mijn vriendin die ik het erg zou gunnen

  ReplyDelete
 12. Nou ik wil er wel weer naar toe.deze keer staat een goede vriendin van ons voor de eerste keer met haar zaakje op de kreadoe.

  ReplyDelete
 13. Wat leuk Tiets dat je zomaar iemand blij mag maken met vrijkaartjes!
  De Kreadoe is ook toch een hele leuke en afwisselende beurs, ik doe graag een gokje. Want een dagje uit met mijn dochter zie ik wel zitten!!

  Groetjes Janneke

  ReplyDelete
 14. Wat leuk zeg dat je 2 kaarten mag weggeven voor dit jaarlijkse spektakel, vorig jaar ben ik met mijn vriendin geweest omdat ik spulletjes voor de Magnolia Ink moest inleveren, ik had toen net 4 weken tevoren een hele zware operatie gehad, mijn vriendin wilde voor mij de spulletjes wegbrengen maar eigenwijs als ik ben wilde ik mee. Dat is mij achteraf duur komen te staan met het herstel, dus nu zou ik mijn vriendin willen verrassen met de kaartjes, om het allemaal over te doen liefs Janny

  ReplyDelete
 15. hoi tiets
  ja de kreadoe is een tegekke beurs en de eerste jaren ging ik ieder jaar trouw en keek er het hele jaar naar uit maar nu doe ik dat niet meer omdat de entreeprijs best hoog ligt en wil je de auto er ook nog eens kwijt dat schrik je van het parkeergeld maar wens jou een hele fijne genietdag toe!!
  groetjes corry

  ReplyDelete
 16. Altijd een erg leuke beurs met meerdere hobby richtingen bij elkaar. vorig jaar heb ik een jaartje overgeslagen, maar wat vond ik het jammer dat ik niet geweest was.............wil dit jaar wel weer erg graag gaan en wat zou leuker zijn als ik binnen kwam met een gratis kaartje.

  liefs Debby

  ReplyDelete
 17. Tiets wat geweldig dat je die kaarten mag weggeven en doe ik dus een poging omdat ik :
  Nog nooit een jaar overgeslagen dus gaan we dit jaar weer naar de grootste creabeurs van het jaar. En wat is dan leuker als je een keer gratis mag, daarom doe ik dus graag mee.

  ReplyDelete
 18. wauuw wat leuk dat je kaartjes mag weggeven. ik zou graag willen om weer nieuwe ideetjes op te doen en als ik weer kan hobbyen nadat het gips van mijn ene hand is en ik mijn andere weer kan gebruiken na de operatie die ik maandag heb gehad en dan weer super leuke dingen hoopt te maken

  gr hetty

  ReplyDelete
 19. Wie wil die nu niet winnen, de leukste beurs die er is. Ik wil ze graag hoor.

  ReplyDelete
 20. Super tiets die wil ik graag winnen .
  Ben al een paar jaar niet geweest.
  Wie weet als ik win kan ik er moeder dochterdag van maken.

  ReplyDelete
 21. zou zo graag weer eens gaan met mijn moeder lekker er eens creatief uit en veel inspiratie op doen. Is al weer veel te lang geleden. En dit is voor mij een mogelijkheid een keer weer te gaan.

  ReplyDelete
 22. Wauw wauw die kaartjes wil ik wel graag winnen , dan ga ik me moeder verassen om dit jaar samen heen te gaan!!! Heerlijk moeder dochter moment.

  ReplyDelete
 23. Leuk, leuk, leuk. Ik ben er nog nooit geweest, maar dit jaar wil ik voor het eerst heen!
  Groeten Annemarie

  ReplyDelete

 24. Wat een super leuk Tiets, dat je iemand blij mag maken met gratie intree kaartjes, wens iedereen veel succes.
  Lijkt me geweldig heerlijk een dagje naar de Krea doe samen met mijn schoondochter.
  leuke ideetje op te doen.
  Groetjes Margreet

  ReplyDelete
 25. Dat zou leuk zijn, samen met een hobbymaatje naar de Krea Doe.

  ReplyDelete
 26. Wauw Tiets wat super leuk dat je kaartjes mag weggeven ik ben er nog nooit geweest maar hoor wel de laatste tijd dat je er eigenlijk wel moet zijn geweest dus ik ga duimen draaien .
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella

  ReplyDelete
 27. Hallo Tiets.

  Wat ontzettend leuk dat jij 2 kaartjes voor de kreadoe mag weggeven.
  Ik zelf ben er nog nooit geweest maar hoor van mijn vriendin dat het er altijd leuke en gezellig is en nu zou ik wel heel graag een keertje met mijn dochter naar de kreadoe willen gaan om daar de sfeer zelf eens te proefen en om leuke kaarten en demo's te zien.

  Groetjes Christa

  ReplyDelete
 28. al jaren niet meer geweest naar de kreadoe schoonmoeder kan niet meer mee helaas dus altijd alleen op pad maar je komt altijd mensen tegen voor een praatje en leuke Ws volgen hopende op de noormeisjes te zien en eens hoe jekleurt met sennelier ben ik erg nieuuwsgierig naar de beurs is altijd een feesje dus ja ik wil graag een gokje wagen

  gr roelie

  ReplyDelete
 29. De Kreadoe is een geweldige beurs met voor iedereen wat wils. En ik zou graag de dag voor mijn vriendin wat mooier willen kleuren met een vrijkaartje omdat ze het verdiend. Groetjes uit Haarlem van Henny xo

  ReplyDelete
 30. hello
  erg blij dat ik won de kaartjes, zou ik willen bezoeken deze beurs keer dit jaar, ik kom uit Duitsland.
  Groeten en klop op hout voor mij lachen,
  Renate

  ReplyDelete
 31. ik wil heeel graag mijn lieve colega inwijden in hobbyland zijvindt dit heel leuk maar weet nog niet wat ze wilt gaan doen

  ReplyDelete
 32. Wat een leuk idee! De Kreadoe is gewoon de leukste beurs die er is.
  Ik ga er elk jaar naar toe. Gezellig met mijn vriendin ideetjes opdoen en leuke dingen voor de hobby kopen. Workshop doen etc. Gewoon een ontzettend leuke dag uit en onwijs leuke ideeën bekijken en onthouden!

  Groetjes José

  ReplyDelete
 33. Hoi Tiets, ik dacht dat ik al volger van je was maar blijkbaar waren we alleen facebook vriendjes. Dus daar heb ik maar eens gauw verandering in gebracht. ;-) Wat gaaf dat je kaartjes voor de KreaDoe mag weggeven! Leuk hoor! Ik ben ruim 20 jaar geleden voor het laatst geweest en dit jaar ga ik ein-de-lijk weer! Yeah! Ik kijk uit naar een heerlijk dagje uit vol inspiratie en hopelijk ook ontmoetingen met veel hobbymaatjes! Dus ik hoop je daar zeker te zien. :-)
  Groetjes en alvast een fijne week, Wendy

  ReplyDelete
 34. HALLO IK ZOU GRAAG EEN KAARTJE WINNEN OMDAT HET EEN VAN DE MOOISTE BEURZEN IS EN IK ER PROBEER ELK JAAR NAAR TOE TE GAAN. hET IS GEWOON DE MAX

  ReplyDelete
 35. Hay Tiets

  Wie wil er nou niet naar de kreaDoe
  en SUPER gezellige beurs.
  Heel veel succes met je actie.

  Groetjes Thea

  ReplyDelete
 36. Hallo Tiets

  Wat leuk dat je 2 kaartjes van kado doen. KreaDoe is een beurs waar je altijd slaag en er staan hele veel leuke kraam. Het is lang geleden dat ik geweest ben dus ik waag een kansje.

  Groetjes Wil

  ReplyDelete
 37. Vorig jaar ben ik voor het eerst na 4 jaar weer geweest en heb genoten! Blijft leuk om iedereen weer te zien en veel nieuws te zien (hm ook kopen...) Groetjes, Gerrina

  ReplyDelete
 38. Gaaf zeg dat je twee kaartjes mag weggeven.
  Ik ben er 3 jaar geleden voor het eerst geweest en was heel erg onder de indruk....
  Groetjes,
  GerJanne

  ReplyDelete
 39. Hoi Tiets,
  Wat een leuke actie. Ik zou graag een keertje naar de Kreadoe willen. Samen met mijn beste vriendin Miranda zou ik daar vast wel een hele dag zoet kunnen zijn!
  Groetjes, Claudia

  ReplyDelete
 40. Het is voor mij al weer jaren geleden dat ik naar de Krea Doe ben geweest. Mijn ervaringen met deze beurs zijn goed. Het wordt tijd dat ik weer eens ga.
  Misschien wel door deze leuke actie. Dank voor de leuke verloting.

  Groetjes Bertina

  ReplyDelete
 41. Ben al een paar jaar niet Naar de Kreadoe geweest en zou wel weer een keer heen willen. Een vrijkaartje is dan heel welkom.

  ReplyDelete
 42. Jaaaaa, ik wil graag naar de KreaDoe, omdat ik wil aan'haken' aan de nieuwe creatieve trends en me vergapen aan de mooie nieuwe spulletjes. Gezellig samen met mijn zusje.....
  groetjes, Nicole

  ReplyDelete
 43. ik zou graag deze kaartjes willen winnen ( net als de op de club), na een onstuimig jaar en wat er nog aan komt helaas, zou ik mijn moeder en zusje willen meenemen , om samen met zn drieen even te kunnen ontspannen op de beurs , even zorgen aan de kant

  XX christa

  ReplyDelete
 44. O daar wil ik ook wel een kansje op maken

  ReplyDelete
 45. Hoi tiets zou geweldig zijn om dit te winnen, , lekker ontspannen ;)groetjes thea

  ReplyDelete
 46. Oooh super dat je twee kaartjes weggeeft:-))) zou graag willen gaan, dus waag een kansje bij je.
  Xxx Annette

  ReplyDelete
 47. Hallo Tiets. Ben pas 1 keer geweest.Lijkt me geweldig om nog eens te kunnen.Zeker als ik me scrap maatje met het andere kaartje kan verrassen.Dus misschien tot op de Krea Doe. Groetjes Saskia

  ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx