Thursday, November 20, 2014

Hobbyvision Challenge # 33 Thema -plaatje


Wat vliegt een maand voorbij zeg... tis alweer tijd voor de nieuwe challenge bij Hobbyvision!!
Dit keer  is de opdracht om een kaart te maken aan de hand van een foto.  Ik vond het een schitterende kleurencombi en vond het een uitdaging om daar een kerst kaart mee te maken.

In de goodiebag van de clubdag had Jaap van Dutch Doobadoo de schitterende nieuwe ster gesponsord en het werd tijd dat ik daar mee aan de slag ging.

Het plaatje gekocht op de krea doe en in de sierlijke mal geplakt. De sterren meerdere malen uitgeknipt en beplakt met Maya Design.Vintage frost basic.
 Bovenaan de punt heb ik de Noor! Design kerstballen geplakt met wat kerst bedeltjes eraan en een lintje.
Aan de zijkant van het plaatje heb ik de kaarsjes gestanst uit craft geplakt en met een beetje stickles bewerkt. Onderaan de kaarsen nog de mini rand kerstballen. Deze uit Color core papier gestanst en lichtjes opgeschuurd.
Ik heb uit de grote ronde sneeuwkristallen  mal de sneeuwvlokken los geknipt en deze her en der geplakt. In het midden natuurlijk een plakparel!
Een bloemetoef mag niet ontbreken en met de hulstblaadjes maakt dat het helemaal af. In het midden zie je de rolroosjes in het rose en de kleine denneappeltjes zijn met dezelfde mal gemaakt.
Als laatste heb ik nog een tekst van Dutch Doobadoo op geplakt met aan het uiteinde een stukje lint gestrikt.

Her en der ben ik nog even met de pot gesso langs geweest en wat witte accenten aangebracht!
Ik hoop dat jullie weer mee gaan doen met de challenge want je kunt er een mooie kadobon van 10 euro mee winnen en met de kadootjes maand voor de boeg is dat niet mis dacht ik zo!
Dus hop snel naar ons Hobbyvision design team blog!





3 comments:

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx