Saturday, December 20, 2014

Hobbyvision Challenge # 34 thema Winter.

Het was niet mijn beurt deze keer om een voorbeeld te maken voor de nieuwe challenge(winter) bij Hobbyvision, maar ik val even in voor Yvonne...
Ik heb de SOL van raff gemaakt die een paar weken terug gedaan is op facebook. Ik heb hier als basis een doosje  toffifee gebruikt.
De  Slee is natuurlijk van Dutch Doobadoo en ik heb het papier blokje winter wonderland gebruikt.


 Het plaatje is kant en klaar van Hobby house.. lekker even lui gedaan hahaha, Hier kon mooi de ronde ijskristal stans achter geplakt worden.  Op de punt van de slee een bijpassende tekst van DDBD geplakt met eronder een stukje tule met belletjes gestrikt. Natuurlijk mag het woord winter niet ontbreken op een thema winter !

 Op het doosje heb ik glitter papier geplakt om een beetje het sneeuw effect te krijgen, daarop wat moss achtig spul vast geplakt met de lijmpistool en een bos takken. Her en der wat sneeuwballen gegooid en daar horen de warme handschoentjes bij ! De bomen van leanne creatief in wit gemaakt en ertussen een soort weg wijzer bord (DDBD) geplakt met daarop de woorden van de postzegels stempels gestempeld.Ik heb nog even een roll up roosje opgerold en die bij de boom geplant!
Op de rand van het doosje nog  de happy Holidays geplakt en alles bewerkt met de structuurpasta.
Ik vond het een leuk project en ik ben alweer bezig met nr 2!
Kijken jullie nog even op ons blog voor nog meer mooie voorbeelden?? Ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal mee gaan doen!

Een fijn weekend allemaal,
Liefs Tiets xx

2 comments:

 1. Het is een schattige creatie geworden Tiets, erg mooi ook.
  Heb even goed zitten kijken want er valt zo veel te zien.
  Groetjes Astrid

  ReplyDelete
 2. Schitterende kaart!

  Groetjes Cobie

  ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx