Wednesday, February 10, 2016

Kimya Scrap en Bep!!
Eindelijk kunnen we het bekend maken!! We gaan in de creatief met Kimya verpakkingen facebook groep een Scrap en Bep avond houden!!! 

Klik op het plaatje en word lid!

Wat is dat nu weer zullen jullie vast denken!! Eigenlijk is het gewoon samen een avondje beppen en crappen met elkaar. Ik denk dat velen van jullie de SOL wel kennen ( oa van mijn kaarten club) en inmiddels ook her en der in diverse andere facebook groepen... Dat is wat we hier ook gaan doen. Niet elke maand maar wel zo nu en dan!! De eerste is gepland op donderdag 25 Febr. Ik heb een mini project verzonnen en daar is een mooi en goedkoop basis setje van gemaakt wat vanaf nu te bestellen is. Met deze set kun je de basis van het project maken en moet je zelf het design papier en de bloemetjes stansjes etc bij zoeken. We beginnen om half 8 op donderdagavond en ik ga door middel van hints jullie helpen dit project te maken. Meer info komt in de loop van deze week en ik zal dan ook een kleine sneak peak laten zien!! Zorg ervoor dat je een pakketje kunt bemachtigen  of de juiste artikelen die avond klaar hebt liggen. Ik hoop dat jullie gezellig mee doen want natuurlijk valt er ook een mooie prijs mee te winnen, maar dat blijft nog even geheim. 

Dit zit er in het basis setje  En heb je zelf deze spulletjes liggen kan dat natuurlijk ook!
1 pergamijn zakjes 85 x 125 mm
1 kraft zakje 85 x 125 mm
6 kraft zakjes 118 x 162 mm
6 labels 80 x 160 mm
4 labels 25 x 50 mm
2 labels 55 x 110 mm
1 meter kant
1 etiket with love
1 bindertje especially bruin
2 labels kraft hartje met touwtje
2 kraftpapier 15 x 30 cm
2 hook en loop klitteband
Eind van de week zal ik hier en in de groep bekend maken wat je zelf nog nodig hebt  en zal ik een kleine sneak laten zien van het project!
Het is een project wat natuurlijk helemaal Kimya gericht is en jullie weten vast van mij vorige projecten wel dat het altijd de moeite waard is.. Het is echt niet moeilijk en ik begeleid jullie de hele avond om de basis te maken!
Liefs Tiets xx


heart-emoticon

2 comments:

  1. Lijkt me helemaal leuk Tiets, ik doe zeker mee.
    Liefs Astrid

    ReplyDelete
  2. Dat ziet er weer leuk uit Tiets !
    Gr Doris

    ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx