Thursday, August 18, 2011

Even lekker shoppen!!...scrap shopping day!

Vandaag een superrrr gezellige dag gehad! Samen met Astrid ben ik naar de knotsgekke Kaarten dagen in Zwolle geweest... het was een hele reis, eerst met de bus naar Den oever, dan overstappen naar Bolsward, daar stond Astrid met de auto en hup naar heerenveen en daar de trein naar Zwolle..maar goed vol goed moed er heen en we waren half 11 binnen.. Nou volgens mij binnen een half uur had ik al flink geld uitgegeven aan spulletjes van de hotfis. met apparaat, steentjes, noem maar op..Ook heel veel bekenden gezien, Irene, Angelique met haar moeder, Tineke, Marijke en Anneke, Iris met haar club vriendinnen,Wybrich, nog een Collega van Hobby Jounraal(sorry ben je naam weer vergeten pfff) Nellie Snellen, Marga, Nicole verkooijen en volgens mij vergeet ik er nog wel een paar. Super om met iedereen even te kletsen.. en toen we zo rondliepen, hoorde ik ineens mijn naam weer, draai me op en was het Nicole die me riep,, dus ik erheen en ineens geeft ze me een set van haar prachtige kerst stempels kado! was er beduusd van! Wowww, ben er super blij mee Nicole nogmaals dank je wel (smak) en ook Astrid van Duymelot natuurlijk..daar kun je deze prachtige stempels kopen!


Op de foto zien jullie mijn complete buit van deze prachtige dag!!

Had ook inkopen gedaan voor de clubdag, maar ja dat laat ik natuurlijk niet zien..solllyyy!!

Nu lekker met de beentjes omhoog en na genieten!

****

Today I was scrapshopping on a event in Zwolle. Together with my friend Astrid, we had a great day! We met a lot of club and blog friends, and you can see on the picture what I've bought!

I also met Nicole verkooijen again,(she the queen with copics markers here in Holland!!) and she gave me a beautifull gift!! a whole new stamp set with christmas sentiment made by Nicole herself! I was so pleased with it!

It was a long day, but I had much fun!!


Wish you a lovely night!


Hugs Tiets xxx

10 comments:

 1. zo te lezen een heerlijke dag gehad !! Superz Tiets, ik ben ontzettend blij voor je ! En dat extraatje van Nicole heb je in mijn ogen dubbel en dwars verdiend meis !! Jammer dat er geen foto is van de aankopen voor de clubdag, errug als je aagje bent (bloos). Liefs en knufff Marion

  ReplyDelete
 2. Leuk zeg dat je een fijne dag hebt gehad. En wat een leuke dingen heb je gekocht, alleen een vraag wat is dat apparaat wat op de foto ligt???
  En tja de clubdag, zou wel wat willen zien, maar jullie houden je kaken op elkaar, dat hoort natuurlijk ook zo, ben alleen zo nieuwsgierig. hihi.
  Groetjes Astrid

  ReplyDelete
 3. dat is de hotfis, astrid, daarmee kun je hele mooie swirls enzo van stras steentjes op je kaart branden als het ware.
  en tja wij zeggen verder helemaal nikssssss hihihihihi
  Liefs Tiets

  ReplyDelete
 4. hoi meis
  het was super om jou en astrid weer tegen te komen
  ik plaats morgen mijn verhaaltje wel ik ben helemaal kapot en ben niet eens tot 17.00 gebleven
  wat super lief van nicole, ik heb het gekocht en nog vele dingen meer bij duymelot, en vele andere
  ik heb het deze keer niet op de foto staan wat ik heb gekocht, echt zoveel niet normaal meer, LOL
  liefs angelique

  ReplyDelete
 5. Hoi Tiets,
  dat je na zo'n dag nog puf hebt om iets op je blog te plaatsen.....ik heb platvoeten en ben helemaal KO maar natuurlijk wel even op de blogs kijken wat er vandaag allemaal gebeurd is. Ben je al weer in Den Helder of zit je in de caravan???
  Het was enig om jou en Astrid te zien en doe maar snel een andere foto op je blog want in het echt zie je er veeeel jonger en leuker uit!!!! Jammer dat ik Wybrich heb gemist, Nicole hebben we ook uitgebreid gesproken en tof dat ze je zo verwend heeft!!!
  Lekker slapen straks, Irene

  ReplyDelete
 6. Hoi Tiets

  Wat leuk voor je dat je zo'n leuke dag heb gehad.
  En wat een leuke spulletjes heb je gekocht.
  Wat voelt dat lekker he?even heerlijk geld uit geven.


  Gr Leny Hempen

  ReplyDelete
 7. Het was inderdaad een hele leuke dag... Ik was met Irene op de beurs en van haar krijg ik de tip je op clubs op te zoeken...dus dat ga ik zeker ook nog even doen! Leuke dingen heb je gekocht en super dat Nicole je zomaar een kadootje heeft gegeven...
  Groetjes Mieke

  ReplyDelete
 8. Ziet er allemaal prachtig uit kijk uit naar je creaties hiermee
  Groetjes

  ReplyDelete
 9. mooi hoor en leuk je aankopen tiets dat ziet er weer erg leuk uit
  gr sandra

  ReplyDelete
 10. Hoi Tiets,
  Ja ik was in de winkel SimpleScrappen en hoorde van Gre dat je in Zwolle was. Ik heb ook lekker geshopt hoor:) Maar mijn "speelkwartier" duurde maar een uurtje:(. Leuk zijn die stempels van Nicole he? Gaaf dat ze jou zo verrast heeft met dit kado. Mijn volgende project is wat meer stempels te verwerken.
  Die hotfis lijkt me echt iets voor Febe. Kijk uit naar jouw creaties die je hier mee gaat maken.
  Fijn weekend, liefs uit Lemmer
  HennyB:)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx