Friday, August 24, 2012

Een dagje Knots gekke Kaarten dagen in Den Bosch

 
Het was wel een wereld reis bijna om naar Den Bosch te komen maar het was zeer de moeite waard zeg! Samen met Astrid ben ik ernaar toe gegaan en half 7 zaten we in de trein en half 10 stonden we in de brabant hallen!  Als eerste zijn we naar Jenine gegaan, omdat ik een aardigheidje voor haar had meegenomen.
 
 
Zij sponsort mijn volgende clubdag en daar ben ik zo blij mee want anders had ik hem moeten verschuiven of afzeggen en dat zou natuurlijk sneu voor de leden zijn! Jenine heel erg bedankt voor je aanbod, en wat is er al veel besteld en zelfs al binnen!
Ik kreeg meteen een nieuw DT pakket van haar zodat ik weer lekker aan de slag kan voor haar winkel en ooo het is weer schitterend papier enz wat erin zat...

Natuurlijk ook bij jenine geshopt en toen de beurs over.... tjonge jonge wat was er veel en wat ben ik goed geslaagd!!! Ik  heb  pijnstillers genomen en gelukkig ging het goed allemaal, wel regelmatig even lekker zitten en drinken en kijken naar anderen hihihi en  zo zijn we de dag prima doorgekomen,, Natuurlijk zijn jullie nieuwsgierig wat ik zoal gekocht heb dus heb alles op de foto gezet:
Diverse kerstlijnen zoals Simply stories (Hobbyvision) en bobunny Rejoice(Hobby compleet de duif)

Verschillende paperpadjes en van Unique de vlinders en muziekbalk


4 nieuwe stempeltjes van Nellie Snellen, en de refills voor de copics heb ik van Diny Sprakel gekregen.Het hangertje komt ook bij Jenine vandaan.
Diverse mallen van Marianne Design en natuurlijk die van Noor!Desifn(joy!craft)...ik vind ze geweldig!!!
Een schitterende naam stempel laten maken bij Cute stamps and cards!
En nog een spelbinder (ge-we hobby), Tim Holzt stans en de pan pastels waarmee Diny stond te demonstreren.
 
Ook kwamen we diverse club en blog leden tegen wat super gezellig was, helaas is dan de tijd te kort om even lekker te kletsen maar vond het wel geweldig dat ze me even aanspraken  zodat we even konden kletsen!
Ik heb enorm genoten van deze dag en kon zo even alle ellende van afgelopen tijd even vergeten en genieten van alle mensen die me een hart onder de riem hebben gestoken..
Thanks meiden!!
Liefs Tiets xx




10 comments:

  1. ziet er allemaal super uit hoor tiets
    gr sandra

    ReplyDelete
  2. Het was zeker een super geslaagde dag, wel ontzettend vermoeiend hihihi, maar een dag met een gouden randje !!!
    Wat hebben we veel gekocht hè :) zoveel mooie spulletjes, we kunnen nu weer even vooruit :)

    liefs Assie xxx

    ReplyDelete
  3. Op de club heb ik het al gezien, wat heb je mega veel gekocht Tiets en wat heerlijk dat jullie 2 "kneusjes" er toch zo'n fijne dag hebben gehad!!

    Liefs, Irene

    ReplyDelete
  4. Ziet er allemaal weer mooi uit Tiets.
    Veel plezier er mee.
    We zullen er vast wel mooie creaties van zien.
    Heb een heel fijn weekend.

    Gr Leny Hempen

    ReplyDelete
  5. Zo Tiets jij ben wel geslaagd zo te zien hahaha, ook al was het een lange reis voor jullie het is de moeite waard geweest. En gelukkig had je niet al teveel pijn. Mooie spulletjes heb je gekocht.
    Groetjes van Anita

    ReplyDelete
  6. dat ziet er goed uit ! mooie spullen, ik heb ook wel wat gekocht, zal het morgen wel tonen, beetje mezelf laten gaan, maar ach... 't is niet alle dagen Kerst, nietwaar ? =) geniet maar lekker van je nieuwe spullen
    grtjs, martina
    x

    ReplyDelete
  7. hoi Tiets,

    wat fijn dat het met een pijnstiller wel goed gegaan is! En wat heb je veel en een mooie dingen gekocht zeg! Dat zal wel een heerlijk gevoel geven en je handen jeuken zeker om aan de slag te gaan. Ik ben reuze benieuwd naar de mooie dingen die je ermee gaat maken. Je schrijft dat je er een heel eind voor moest rijden.Is Zwolle dan niet dichterbij voor jou??

    Groetjes,
    GerJanne

    ReplyDelete
  8. Wat een super mooie spulletjes allemaal!!!! Heel veel plezier er mee en wij kunnen er ook lekker van genieten want wij gaan natuurlijk weer schitterende creaties zien!!!!
    Gelukkig ging het goed met je rug...
    Fijn weekend!!

    gr. arjette.

    ReplyDelete
  9. Wat een prachtige aankopen.
    Veel plezier ermee Tiets.
    Fijn weekend
    Groetjes Margreet

    ReplyDelete
  10. Your gift for your friend looks lovely! And you have some wonderful "toys" to play with for your demonstrations. I can't wait to see what you make! Hugs, Lesley

    ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx