Sunday, October 14, 2012

Clubdag Kaarten maken met Tiets!
Gisteren was dan eindelijk mijn 14de clubdag van Kaarten maken met Tiets. Na maanden van voorbereiden,inkopen doen, bestellen, project verzinnen, was het zo ver.. 72 clubleden bijeen in een clubgebouw en allemaal gezellig kletsen en het project maken van het workshop pakket wat door Jenine(hobbyvision) en mij grootendeels is samen gesteld. Jenine heeft de clubdag gesponsort en stond ook met een groot deel van haar winkel op de clubdag , wat een geweldig succes was.Iedereen vond het geweldig dat ze regelmatig even konden snuffelen tussen de spulletjes en natuurlijk ook lekker inkopen doen!!

Wat heb ik ervan genoten! En wat viel het project in de smaak.  Het moeilijkste van zo';n clubdag is altijd wat gaan we verzinnen..maar toen ik het album van Melissa Francis zag, wist ik het meteen. chipboard, ringen en 5x no. 10 enveloppen en daarmee aan de slag.Maar ja gewoon de enveloppen laten zoals ze zijn is geen uitdaging dus  daar hebben we wat mee gerommeld... Iedereen vond het geweldig en is enthousiast begonnen!!
 
Dit was het giga pakket waar iedereen mee kon werken.. Papier van Authentique-Festive en heel veel andere dingen!
 
Gezellig shoppen bij Jenine.
Eindelijk het project laten zien!
Druk aan het werk!
Pff wat een klus weer!


Aan het einde van de dag kreeg iedereen nog deze mal mee naar huis!!! 
Zo'n grote clubdag organiseren lukt niet zonder medewerking van geweldige mensen die achter me staan , Mijn man en kinderen, mijn geweldige team(Astrid, Angela, Jenine, Saskia, Joyce ) en dan de sponsors... Jenine van HobbyVision, Jolanda van Noor!Design, Jeroen van Joy!craft en de ladies van de Ribbon Girl. Ook De organisatie van de Krea Doe heeft bijgedragen door vrijkaartjes  te doneren.
Allemaal wil ik ze bij deze bedanken voor alles!!
En natuurlijk dan nog alle leden die er waren en van deze dag een super dag hebben gemaakt, bedankt allemaal, ook voor de kadootjes, de gezelligheid en de lieve woorden!

Het was een dag met een dikke gouden rand!
Liefs Tiets xx

18 comments:

 1. Wow!! wat een schitterende creatie Tiets!!
  Geweldig
  Het zal best heel gezellig geweest zijn, want het ziet er zo gezellig uit.
  Groetjes Trudy

  ReplyDelete
 2. Een giga mooi project en wat ziet het er gezellig uit op zo een dag.
  Gr. Sinikka

  ReplyDelete
 3. Wauw Tiets, dat is weer een geweldig projekt!
  Mijn moeder liet net via skype al alles zien, zij en mijn zus waren weer helemaal weg van je clubdag!
  Ik was er graag bij geweest!
  Nu nog een prettige zondag.
  Liefs Juanita

  ReplyDelete
 4. Hi Tiets 72 clubleden komen naar jullie clubdag SUPER, en wat GAAF wat jullie hebben gemaakt, ik zou dat nooit redden in 1 dag ik ben niet zo snel bij mij moet het allemaal op mijn gemak. Maar gefeliciteerd hoor je hebt het geweldig gedaan en natuurlijk al je meisjes om je hee, op naar nummer 15!!!!!!!
  Liefs Ghea

  ReplyDelete
 5. Hello Tiets,
  Schitterend project! Proficiat met je inzet voor je clubdagen. Je moet het maar doen. Jammer dat ik zo ver woon, zou graag eens erbij geweest zijn.
  Groetjes,
  Karin

  ReplyDelete
 6. Wat schitterend creatie
  En wat fijn dat jullie een super leuke clubdag hebben gehad.
  groetjes Margreet

  ReplyDelete
 7. Wat een boel moois bij elkaar,
  je raakt niet uitgekeken.
  Prachtig gemaakt allemaal.
  En leuk dat de dag zo geslaagd was !

  Grtjs Erica ☼

  ReplyDelete
 8. Lieve Tiets, dit was echt een dag met een GOUD randje..zeg maar RAND!
  Hoe fijn is het om met elkaar het zelfde doel te hebben, elkaar te ontmoeten en dan ook nog aan zo'n geweldig projekt te kunnen gaan beginnen, het is super, dat een ieder de tafel kon bezoeken met leuke en mooie scrapspullen....De dag is heel gezellig geweest en ik weet in April 2013, hoop ik er weer te zijn, TOP dag en een stevige knuffel voor het gehele team inclusief dochter Diewke en vriend en zoon Robin, jongens allemaal heel erg bedankt!! liefs Jetty xxx

  ReplyDelete
 9. Wat leuk dat het zo'n fijne dag is geweest.
  Het is een prachtig mooie creatie.
  Echt schitterend.
  Heb verder een fijne zondag.

  Gr Leny Hempen

  ReplyDelete
 10. Het was een superdag met een superdikke gouden rand tiets, een dag om niet te vergeten, wat hebben we een megapakket gehad
  gr sandra

  ReplyDelete
 11. Wat ziet dat er weer super gaaf uit Tiets, geweldig!!!!! Jammer dat ik er niet bij was deze keer, als het kan probeer ik de volgende keer weer te komen hoor! Fijn dat het zo'n succes was!!

  gr. arjette

  ReplyDelete
 12. Wat een geslaagde dag! Prachtig pakket hebben ze gekregen en ohohoh wat is je voorbeeld weer schitterend. Ik volg je al een tijdje, al zet ik niet altijd commentaar neer ik vind het zoo mooi wat jij maakt. Ik haal er erg veel inspiratie uit. Dankjewel! en gefeliciteerd met je mooie clubdag!

  ReplyDelete
 13. Wat een mooi project Tiets en je kunt wel zien dat het een geslaagde gezellige dag is geweest.
  groetjes Joke

  ReplyDelete
 14. Tiets, wat een geweldig mooi project heb jij met je team neergezet. Ik vind het geweldig, petje af voor het resultaat, maar ook voor alle tijd die jullie in de voorbereiding hebben gestoken!!! groetjes, Marlies

  ReplyDelete
 15. Waanzinnig Tiets, wat een geweldig feest z'n dag...vol met gezelligheid en mooie producten, enig....

  Geniet nu maar even na ervan en....mijn complimentjes hoor;o)))

  Warme groetjes,
  Anita

  ReplyDelete
 16. Wow, Tiets - what an extraordinary amount of work went into these pages. It soundls like you had a fabulous club day and I bet everyone really enjoyed themselves. Hugs, Lesley

  ReplyDelete
 17. So glad you all had a fabulous day - everyone looked as though they were enjoying themselves tremendously!! Keep up the good work Tiets and all your helpers! Mary G x

  ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx