Tuesday, December 31, 2013

Een fijn uiteinde!

Op ons Noor blog heeft ieder designteam lid een stukje geschreven over hoe zij het afgelopen jaar heeft beleefd.. dit is mijn verhaal:Hoe zag jouw jaar eruit bij Noor! Design?Het jaar was een roller coaster wat Noor! Design betreft…. Specials maken, ideetjes voor nieuw materiaal bedenken en doorspreken, de geweldige Noor dagen met het team, naar beurzen gaan, natuurlijk voorbeelden maken met nieuwe mallen en stempels,op facebook actief zijn,  maar wat voor mij het fijnste gevoel heeft gebracht is dat we als team erg hecht zijn geworden.. we delen niet alleen de hobby maar ook lief en leed..

Wat was jouw persoonlijke hoogtepunt bij Noor! Design in 2013?
Ik heb niet echt een ding wat eruit springt..het hele jaar door was voor mij 1 groot hoogtepunt….doe@ding demo met het hele team, voor Joy! crafts op beurzen helpen, testen van nieuwe dingen, het tijdschrift waar we afgelopen maanden met het hele team heel hard aan hebben gewerkt, maar ook de Noor dagen met het team
en de gezellige etentjes na afloop… ach ik kan nog wel even doorgaan met opnoemen!

Wat denk je dat 2014 gaat brengen voor Noor! Design?
Ik denk met de start van het nieuwe tijdschrift dat we een goede stap hebben gezet voor 2014 , de basis is daarmee gelegd en natuurlijk gaan we knallen met nieuwe ontwerpen, mooie voorbeelden,specials, leuke dagen organiseren voor fans van Noor, dus let maar op…Het jaar 2014 word het jaar van Noor! Design.

Wat vind je zelf je mooiste Noor! Design kaartje van 2013?
Tja Jolanda bedenkt altijd geweldige dingen maar deze vraag is toch echt pittig hoor..maar goed ben even mijn archief ingedoken en heb uiteindelijk voor deze gekozen:


Hop even naar ons Noor blog om ook de andere verhalen te lezen!!

Voor mij was het echt een jaar van vallen en opstaan wat gezondheid betreft en ik begin nu langzaam aan weer op te krabbelen.. het heeft tijd nodig maar dat komt zeker weten goed.. Hard werken, lieve begripvolle mensen om me heen, zorgen ervoor dat het me gaat lukken!!
We gaan nieuwe dingen bedenken, hopelijk weer zorgen voor inspiratie, veel lieve mensen ontmoeten en genieten van de hobby!!

Rest mij nog om jullie allemaal een veilig en fijne jaarwisseling toe te wensen en een heel gelukkig, gezond  en creatief 2014!
Liefs Tiets xx

3 comments:

 1. Hoi Tiets, wat leuk om te lezen. Vind het fijn je afgelopen jaar te hebben leren kennen en 2x op je clubdag te mogen zijn geweest. (Jeetje wat een ingewikkelde zin haha)Jij ook een fijne oude jaarsavond en een goed, gezond en vooral creatief 2014.
  liefs Anke

  ReplyDelete
 2. super verhaal hoor tiets en jij ook een fijne jaarwisseling. had begrepen dat je Peter al 3x was tegen gekomen vandaag. Spreek je volgend jaar weer
  dikke knuf San

  ReplyDelete
 3. Lieve Tiets, wat een apart jaar 2013 - een jaar met tranen en vechten - een jaar van pijn en verdriet - maar ook een jaar dat je gezin veranderd is daar jouw lieve dochter op eigen benen is gaan staan - een jaar vol van veranderingen en creativiteit! Bedankt Tiets om wie je bent en dankbaar en fijn dat ik deel was van jouw jaar! Ik bid jou toe en je gezin - dat 2014 een jaar van vernieuwingen en compleet herstel voor jouw geest en lichaam en dat je nog meer leuke dingen voor ons kan gaan bedenken! = TOPPIE! liefs Henriette xxx Je bent een KANJER!!!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx