Wednesday, May 28, 2014

Pluk de dag!

Ik had een tijdje geleden de doos met 24 napjes LÁquarelle Sennelier gekocht omdat het inkleuren hiermee me erg leuk leek om te doen...Maar het bleef maar liggen door allerlei opdrachten die gewoon voorrang hadden.. Maar gisteren kon ik dan eindelijk aan de slag... Nou pfff de eerste 2 plaatjes lagen al snel in de prullebak maar deze vond ik goed genoeg om iets mee te doen.. Ik weet wel dat ik nog veel moet oefenen maar het is zo leuk om te doen dus dat is geen probleem!

De pillowbox van Dutch Doobadoo lag nog in mijn To Do bakje en daar paste dit meisje van Bild Malarna prima op. Ik had zomaar wat kleurtjes gepakt met inkleuren dus het was ff zoeken naar een papier lijn die erbij paste... en tuurlijk was dat het spring blokje van Noor! Design.

Ook had ik al een groot deel van mijn DT pakket van Jolanda( Noor) gekregen en daar zaten de schitterende nieuwe blauwe frame mallen in... de rand past zo mooi bovenop deze pillow box!!
Tja de postcard stempel gebruik ik zo vaak dat die gewoon op mijn bureau ligt zonder ooit opgeruimd te worden dus die zat al snel vol inkt en ook op de box geplakt!
De hoek met roosjes had ik ook nog steeds niet gebruikt(pff waar is dat doosje tijd!!) en  hij is zo leuk ,.... dus  deze uit design papier gestanst en lichtje beinkt .



    Tja vlinders...moet ik daar nog iets over zeggen...jullie weten dat ik daar gek op ben dus de ronde mal  gebruikt en de ronde label van Dutch doobadoo past er prima in! 2 losse rose vlinders         mochten her en der op de box fladderen !!

   Ook had ik nog diverse hartjes en restjes van borders en een stukje honeycomb softboard  liggen   dus ook die heb ik nog kunnen verwerken op de box.
                                                                                                         


Van Kimya kreeg ik ook alweer een schitterend DT pakket en daar zat dit kraft hartje in... Wowww totally in love!!!  Ik heb het wat met gesso beschilderd en het touwtje erdoorheen gehaald en zo past het mooi in de bloemtoef. De filmstrip door de midden geknipt en ook die bij de bloemtoef verwerkt.
Ik heb weer heerlijk gefreubeld vandaag. Even geen 'verplichte' opdrachten maar even lekker voor mezelf.

Wisten jullie trouwens dat Jenine een speciale webwinkel heeft waar ze alleen maar Noor! Design en Dutch Doobadoo verkoopt.../ Zo handig nu dit allemaal bij elkaar in 1 shop te koop is!!
Klik maar eens  HIER

Ik wens jullie een fijn hemelvaarts weekend toe met hopelijk GEEN  regen meer!
Liefs Tiets xx






5 comments:

  1. Super!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    ReplyDelete
  2. Ik vind hem geweldig Tiets...

    Prachtig! Zoveel mooie materialen gebruikt!

    Groetjes, Natasja

    ReplyDelete
  3. Oh wow Tiets, wat heb je dit prachtig gemaakt en het kleuren met dit nieuwe medium gaat je supergoed af! Prachtig is de nieuwe randstans ook weer en de roosjes, pffff hebbe hebbe hebbe!

    Liefs Thea

    ReplyDelete
  4. prachtig doosje tiets heb je er van gemaakt

    e hebt ook al prachtig gekleurd er mee

    lief stempeltje er bij

    gr roelie

    ReplyDelete
  5. Héél mooi weer Tiets!
    Liefs Juanita

    ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx