Monday, February 2, 2015

Cozy Winter Wishes!


Pff tijd gaat snel zeg , het is alweer mijn beurt om jullie op ons Hobbyvision blog iets van mij te laten zien.. Nou hier komt tie!

Ik heb deze keer  eens een kaartje gemaakt met een Dutch Doobadoo mal. Deze is vrij groot maar dan kun je er wel lekkere grote mallen op kwijt die dan mooi uitkomen!!
De basis is uit kraft karton uitgesneden... dan een kleinere uit wit karton, en weer een kleinere uit het design papier wat Winter Wonderland van Noor! Design is deze keer.

De vierkante blauwe mal heb ik ook uit kraft gestanst en de mal toen overgetrokken met potlood op wit en dat met de hand uitgesneden, zo krijg je nog een mooi klein randje om je mal.

Het plaatje is van Hobby House en heb ik in het midden geplakt.

 Om de boven en zijrand heb ik de ijskristallen geplakt en achter een stukje design papier de grote losse.
Het linker stukje design papier heb ik nog met de note book stans gedaan zodat daar een ander randje aan zit dan gewoon gesneden.
In het midden heb ik een rand van ribbel karton gedaan met daarover heen een smaller stukje design papier. Onderaan  de sneeuwrand nog geplakt.

De tekst heb ik zelf geprint en met de banner uitgesneden. Met een sneeuwvlok pin heb ik de DDBD handschoentjes aan de tekst van gezet met een touwtje.
Op de handschoentjes heb ik fun flock gedaan zodat het lekkere warme handschoentjes lijken!

Een bloementoef mag natuurlijk niet ontbreken op een kaart. Daar heb ik nog een lief klein DDBE sneeuwpopje in gezet en de nieuwe Noor blaadjes bij gebruikt.
Met gesso heb ik nog wat witte accenten her en der aangebracht.

Ik hoop dat jullie ook nog lekker bezig zijn met het maken van winterkaartjes en dat ik jullie met deze kaart weer wat ideetjes heb gegeven!

En deze kaart heb ik ook gemaakt als voorbeeld van de nieuwe challenge  op het Dutch Doobadoo blog? Vanaf 1 februari zijn ze daar ook gestart met een challenge en dat is een sketch challenge geworden..dus kijk daar ook eens want je kunt er hele leuke prijzen mee winnen!

Liefs Tiets xx
6 comments:

 1. Een bjoetie!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige kaart Tiets!!
  Groetjes Trudy

  ReplyDelete
 3. Een schatje weer Tiets.
  Groetjes Astrid

  ReplyDelete
 4. Gaaf hoor, is echt je lievelingspapier he!!
  Groetjes Sandra

  ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx