Wednesday, February 18, 2015

Gefeliciteerd met jullie huwelijk!


Tja als je eigen dochter gaat trouwen hoort daar natuurlijk wel een eigen gemaakte kaart bij!

Onze dochter Dieuwke gaat vandaag in het huwelijksbootje stappen met Matthew en daar zijn we natuurlijk erg blij en trots op. Heel veel voorbereidingen gedaan, maar oooooh wat is ze een prachtige mooie bruid.  Dit is zo fijn om als moeder mee te mogen maken.Maar ook als gezin! Ik ga enorm genieten vandaag en jullie krijgen natuurlijk een verslag met foto;s binnenkort te zien hier!
Maar nu de kaart...

Ik heb als basis grijs cardstock gebruikt en op de zijkanten rosekleurig cardstock geplakt, maar wel zo dat ik er nog aan beide kanten een label in kon schuiven.Aan de zijkanten nog wel de mooie hart rand geschoven en de losse  erop geplakt zodat er een klein 3 d effect ontstaat.

Op het voorste gedeelte het hart geplakt en daarop begonnen met Noortjes te plakken.
Ik vind deze kleuren combi zo geweldig leuk!! Het plaatje heb ik op de ronde mal geplakt en schuin eronder een andere mal. Zo lijkt het net een doily kleedje!
Schuin onder het plaatje een flinke bloementoef geplakt met parels, parel snoer en mooie sierpennetjes. Aan beide kante wat takjes geplakt en in rose de swirl.


Op de rechter bovenkant van het hart heb ik de vlinder rand geplakt. Wel eerst in 2-en gesneden en toen vast gezet. De losse vlinders in rose daar weer opgezet.

De tekst is van onze gefeliciteerd set en  het gedeelte "met jullie huwelijk" heb ik gestempeld op een label en met een floss draadje aan het linker hartje vast gezet.


Verder het geheel afgemaakt met wat vlinders, lint en verbandgaas!
Als deze post geplaatst wordt hebben we de bruiloft al achter de rug. Maar nu geniet ik nog volop van alle voorpret, ook al is het ook erg druk!


13 comments:

 1. Hallo Tiets
  Wens jullie een hele fijne dag
  En wat een prachtige kaart
  Groetjes Margreet

  ReplyDelete
 2. Wat een schitterende kaart heb je voor jullie kinderen gemaakt. Geweldig hoeveel er wel niet op te zien is echt prachtig hoor. Geniet ervan vandaag, dat het maar een hele mooie dag mag worden voor iedereen.
  groetjes Joke

  ReplyDelete
 3. Wauw.... wat heb jij een schitterende kaart gemaakt voor je dochter en schoonzoon. Van harte gefeliciteerd met hun huwelijk.

  Groetjes Cobie

  ReplyDelete
 4. Fantastische kaart maar voor je eigen dochter sloof je je natuurlijk nog iets meer uit hè! Daar zullen ze erg blij mee zijn en natuurlijk van harte proficiat! Groet Ela

  ReplyDelete
 5. Een hele fijne dag toegewenst met dit mooie weer.
  En je kaart is prachtig.
  Liefs Astrid

  ReplyDelete
 6. Ik hoop dat jullie een mooie dag hebben gehad en wil jullie nog van harte feliciteren.
  De kaart is super mooi gemaakt en daar zal het pas getrouwde stel heel blij mee zijn.

  Lieve groetjes Marrie

  ReplyDelete
 7. wat n prachtige kaart en natuurlijk van harte gefeliciteerd met het huwelijk van jullie dochter en schoonzoon. Indd zo mooi dat je dit samen als gezin mee mag maken. Dit zijn echt van die momenten om te koesteren.
  Groetjes Margreet

  ReplyDelete
 8. Oké, mijn mond is letterlijk open gevallen van verbazing. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt! Het duurde even eer mijn hersenen al dat moois verwerkt hadden!!
  Ook een dikke proficiat met het huwelijk van jullie dochter!
  Groetjes
  **Evi**

  ReplyDelete
 9. Gefeliciteerd!!! oww tiets wat prachtig zeg!!! en was dieuwke een mooie bruid , en wat zat het weer goed mee zeg , heerlijk voor jullie xx christa

  ReplyDelete
 10. prachtig deze kaart voor je dochter en schoonzoon

  gefeliciteerd met het huwelijk van je dochter

  ReplyDelete
 11. De liefde spat er vanaf heerlijk om dat als moeder mee te maken ..gefeliciteerd en je kaart is echt een schitterende bruilofts creatie je hebt er veel liefde in gestopt..

  ReplyDelete
 12. Liebe Tiets, die Hochzeitskarte ist wunderschön und etwas ganz besonderes. Ich gratuliere zur Hochzeit Deiner Tochter. Möge das junge Brautpaar immer glücklich sein.
  Liebe Grüße von
  Petra aus Berlin

  ReplyDelete
 13. Wat een prachtige kaart.. ik ben gewoon een beetje verliefd.. heb het mooie papier opgespoord en wil hem met een andere foto gaan maken voor moederdag.... dankjewel voor de inspiratie...

  ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx