Friday, April 17, 2015

Wavin' Hello!


Zo prachtig mooi het nieuwe papierblokje seashore.. mooie warme kleuren en past natuurlijk geweldig bij dit bootje.

 Ik heb alle designpapier delen beinkt met bruine inkt en daarna met de distresser er randjes aan gemaakt.  De zeemeeuwen gestanst en die op de zeilen geplakt met faom zodat ze er niet dik tegenaan zitten.
De tekst heb ik op een restje design papier gestempeld en met touw om het vlaggetje heen  gestrikt met de scheepsbel eraan vast.


Tegen het bootje aan heb ik het anker en de boei geplakt en ook allebei met foam tape.

Ik had nog een plat stuk boomstam liggen en deze heb ik wit gemaakt met gesso. Toen dat droog was heb ik eerst de golven eromheen geplakt.Deze heb ik uit 2 kleuren gestanst zodat je wat diepte krijgt. Toen het bootje erop geplakt en erachter een stukje visnet met touw geknoopt. Een paar visjes erin van Dutch Doobadoo en het lijkt net echt.

Het 'water'is gemaakt van satijn lint.. dit heb ik gewoon grof in elkaar gefrommeld en met transparant op drogende lijm op de boomstam geplakt.
 Nog een paal met zeemeeuw en zelfs een message in a bottle maken het helemaal af.

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 comments:

  1. Wat prachtig Tiets.
    En leuk zo je het water hebt gemaakt
    Groetjes Margreet

    ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx