Tuesday, June 9, 2015

Schatje

Voor ons Hobbyvision blog heb ik dit kaartje gemaakt:

Ooo wat leuk he die nieuwe stansjes van Noor! dat kersje en die fruit rand... Ik heb als basis een dutch doobadoo mal gebruikt gewoon omdat ik de borders van Noor dat zo leuk uit vind komen. De vlinder een beetje bovenin  en de fruit border heb ik deze keer door midden gesneden en aan beide kanten van het plaatje geplakt. Die heb ik trouwens op een sierlijke blauwe mal geplakt die ik uit kraft papier gestanst had.
Trouwens dat plaatje komt uit een nieuw bijpassend paper & picture blokje en met die meloen in haar mond zo leuk bij de fruit rand toch!
De zonnebloem heb ik op het strikje van lint geplakt  en het geheel op een stukje kant geplakt. Het woord schatje is een nieuwe mal van Joy! crafts en vond ik zo cute!!
De kersjes heb ik met  modpodge behandeld voor het glanzend effect. Nog wat vlinders voor een 3 d effect met wat pareltjes en er is weer een kaartje geboren!!
O ja het papier is natuurlijk het blokje Berry sweet wat lekker kleurtjes heeft !!
Zo dit was het deze keer weer van mij wat ideetjes...
Ik wens jullie een mooie dag toe!
Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Summer Lovin - Rand met fruit    Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Summer Lovin - Zonnebloem    Noor! Design - Berry Sweet - Kers met blaadjes    Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Cirkel met bloem

Noor! Design - Paper & Pictures - Summer Lovin     Noor! Design - Paperpad Berry Sweet - 15 x 30 cm    Joy! Crafts - Cutting & Embossingstencil - Tiny Words 1    Noor! Design - Blauwe mal - Rand vlinder

Noor! Design - Blauwe mal - 2 vlinder    Kant - Cotton White Lace - 20mm SL04

3 comments:

 1. Een prachtige kaart, leuk afgewerkt met al die mooie stansen, een prachtig geheel heb je hiervan gemaakt, groejtes Frosien

  ReplyDelete
 2. Een heerlijke zomerse kaart met mooie blikvangers erop,
  weer erg mooi gedaan Tiets.
  Liefs Ghea

  ReplyDelete
 3. Wat een schitterende kaart is dit. Heel mooi zoals alles weer bijelkaar last. Ik heb deze nieuwe fruitrand ook en ook de plaatjes maar moet toch nog even bedenken wat ik ermee aan moet. Dit is weer leuke en goede inspiratie. Dank je wel.
  Groetjes Joke

  ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx