Sunday, June 21, 2015

Scheepjes- Spring to Summer CAL 2015


Ik heb mijn huiswerk voor deze week weer klaar.. Zo leuk om mee te doen met de Scheepjes CAL 2015. Je kunt bij Jenine een kant en klaar pakket kopen waarmee je mee kunt doen. 
Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten.
Ik doe met het bovenste pakket de Hebron.

Je maakt een omslag sjaal maar hoe en wat is een verrassing. De eerste 2 weken zijn geweest en zoals je ziet op de foto, heb ik alle 16 bloemen klaar. Moet ze nog wel even blokken maar ik wacht op de eucalan. Daarmee maak je je haakwerk veel mooier. Een klein beetje in een plantenspuit doen, je werk besproeien tijdens het blokken.

Deze blokken gebruik ik ervoor. Je kunt de bloemen op 1 deel vast zetten en is de omslag doen klaar, kun je alle delen aan elkaar klikken en zo je omslag doen blokken.. handig toch!

Op de facebook groep kun je gezellig mee kletsen en je creatie;s elke week laten zien. Ook lees je er veel tips en is het gewoon gezellig om zo met elkaar elke week weer een stukje verder te haken aan de omslag doen!

Ik zal over een paar weken weer laten zien hoe ver de omslag doen al gevorderd is!

Een fijne zondag toegewenst!

Liefs Tiets


1 comment:

  1. Wat mooi, je vorige creaties zijn ook al zo schitterend. Ik ben jaloers op je talent en energie. In positieve zin dan, hè. Lieve groetjes, Marlies

    ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx