Tuesday, August 25, 2015

Pocket letter Kimya en Noor!

Ik heb me eens gestort op een Pocket letter met allemaal Kimya materialen.. en ahum volgens mij is dat aardig gelukt want er zitten 20 artikelen  van hen op!!
Ik ben begonnen met alle vakjes te vullen met een velletje uit het atc papierblokje winter wishes..ideaal ze passen prima en je hoeft niks te snijden.. Daarna een mooi plaatje erbij gezocht uit het paper & picture blokje winter wonderland..ik was meteen verliefd op deze sneeuwpop!

 Het engste was eigenlijk om dat plaatje in 4-en de snijden maar ja dat stond toch echt wel leuk om zo 4 vakjes te vullen werd er gezegd dus ja Tiets heeft het maar gedaan.

Je kunt lekker creatief  bezig zijn met ene pocket letter,,past iets niet, snij er iets af  en plak er wat leuks overheen, en zelf de buitenkant kun je beplakken..
De sterren met FUN erop zijn ook van Kimya en zijn dus ook op de buiten kant geplakt.. met een wit cottoncord touwtje aan elkaar verbonden en met stevige lijm vast gezet.

Hier een voorbeeld van een mal die natuurlijk te groot was ,, dus gewoon in 2-en snijden en hup het past.. klein labeltje eraan gestrikt met een ronde postzegel met bijpassende tekst en weer een vakje gevuld,

En weet je wat zo leuk is nu... Deze pocket is te bewonderen op de beurs  in Den Bosch bij de stand van Kimya  die as donderdag begint ! En nog mooier is dat je daar dan ook een basis setje kunt kopen om ook  deze pocket te kunnen maken.. Ook de papierblokjes etc zijn daar aanwezig!!

Kom je niet naar de beurs, niet getreurd,,, de setjes zijn nu ook al in pre order op de site te bestellen en worden vanaf 1 september verzonden!!

Als er genoeg pakketjes verkocht worden wie weet ga ik er dan een leuke wedstrijd mee bedenken!!

Liefs Tiets xx

1 comment:

  1. Wow wat ontzettend leuk Tiets jij weet van ieder werkje een pronkstuk te maken geweldig.
    Liefs Ghea

    ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx