Wednesday, December 2, 2015

Design Team dag Kimya!

Zo de wekker ging al om kwart over 6 en eindelijk was het zover...de eerste Kimya Design Team dag!
Al maanden geleden afgesproken en over gesproken en nu eindelijk het hele team bij elkaar!

Met 4 meiden zijn we er heen gereden.. dat was natuurlijk al dolle boel!Kwart over 9 waren we er al dus mooi op tijd om een plekje te zoeken en de winkel te bewonderen.. Ik was er al eerder geweest en wist wat een berg spullies er lagen...!
10 uur was iedereen aanwezig en begon Femke  haar verhaal en natuurlijk koffie met gebak. Tja als je een nieuwe baan hebt moet er getrakteerd worden!
Voor Femke Rachelle en Morgan hadden we met het hele team voor kadootjes gezorgd en tja ik als HDT had voor alle team leden een aardigheidje gemaakt:Femke had voor ons iets leuks bedacht en wel hand lettering... woww dat was best nog moeilijk hoor maar als je mag beginnen met zo'n pakket dan ga je er toch voor!

Ik vond het best moeilijk en had zo nu en dan ff hulp nodig van Cin!
Tussen alle bedrijven door werd er ook ijverig geshopt... pfff zoveel mooie lintjes, kantjes doosjes etc dan blijf je inladen!


Natuurlijk hebben we ook het nieuwe jaar doorgenomen en we hebben weer veel leuks in petto!! Ga natuurlijk daar nog niks over zeggen , dat zien jullie snel genoeg!
Als afsluiter nog heerlijk bij 'Kees' met de hele bups uit eten geweest!Proost op een geweldig team  en gezellige groep en we gaan 2016 een top jaar maken!
Meiden bedankt voor deze dag!

Liefs Tiets xx
No comments:

Post a Comment

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx