Sunday, December 20, 2015

Hobbyvision Challenge #45 Thema kleurenpallet.


Alweer een nieuwe maand dus tijd voor de challenge bij Hobbyvision. Dit keer is het thema aan de hand van een kleurenpallet... En dit keer helemaal de kleuren van het Maja Design papier dus daar ben ik mee aan de slag gegaan.
Ik heb de  card art mug mal van Dutch Doobadoo dit keer gemaakt. De basis is uitgesneden uit wit cardstock.
Aan het handvat heb ik belletjes aan een lintje geknoopt met takjes eronder.. De sokjes zijn ook van Dutch Doobadoo.
Op de voorkant van de beker heb ik eerste design papier geplakt met daarop een afbeelding uit het maja papier. Erachter heb ik de grote sneeuwvlok stans van Noor! Design geplakt met daarop de winter handschoentjes. . De bomen zijn uit kraft papier gestanst en wat sneeuwballetjes eronder gedaan.
De winter wonderland stans is van Marianne design. Net als de sterren rand aan de bovenkant van de opening van de beker.
De tags heb ik verschillend gemaakt. de linker is uit het Maja papier met daaraan een lintje met flossdraad geknoopt. De rechter is een blauw label met daarop de stempel van Marianne Design.
Ik vond hem toen nog wat kaal en omdat ik overal al zag dat ze er zakjes chocomel ofzo in deden heb ik gekozen om zelf nog een langwerpig label te maken uit het papier. De postzegel op de voorkant komt ook uit het papier.
Op de bomen heb ik nog wat structuur pasta gesmeerd voor het sneeuw effect.
Ik hoop dat jullie allemaal weer mee gaan doen met deze challenge!Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Mug Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Winter  Marianne Design - Craftables - Winter Wonderland  Noor! Design - Cutting & Embossing stencil -  Winter Wishes - Gloves & Hat  Sneeuwbolletjes

Scrappapier Maja Design - Home for the Holidays - Diecuts   Stansmal - LeCrea Lea’bilitie® - holly leave, pine branches   Belletjes met kruisopening - 8 mm - Rood/Wit  Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml

MD Craftables - Falling Stars Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Winter Wishes - IJskristal Cirkel   Marianne Design - Clearstamp Tekst - Winter Wonderland   Scrappersfloss Karen Foster - Bone  Klosje jute touw 25 gr. 2 comments:

  1. Zoveel moois te zien wat is dat weer schitterend gemaakt Tiets !
    Groetjes Doris

    ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx