Wednesday, December 23, 2015

Scrap 'n Chat 22 december 2015!

Ik mocht de laatste Scrap 'n Chat van die jaar verzorgen en  dat heb ik helemaal in stijl gedaan van de tijd van het jaar... KERST.

Op ons Hobbyvision blog kunnen jullie alle hints terug lezen en op deze manier alles op je gemak nog een bekijken en maken!


Toen ik het kleine rudolfje bij iemand op de kaart zag was ik meteen verkocht en moest ik hem gewoon aanschaffen...  Het is een stans van Marianne Design..het mutsje komt weer van een ijsbeer stans dus ja die toen ook maar meteen gekocht..
Ik heb rudolf lekker tussen het kerst materiaal gezet , met een kadootje erbij en vond nog een oud stempeltje met 'do not open until 25 december!!' Leuke combi dacht ik zo!!
De takjes zijn van Leane Creatief!

 Op de voorkant van het laatje heb ik een tekst op geplakt maar dan zo dat je op deze manier ook makkelijk het doosje kan openschuiven.
Het papier wat ik gebruikt heb is van Maja design- Home for the holidays en dan voornamelijk de vellen met rood erin.


Als het laatje open gaat komt het mini boekje eruit..


 Op het strikje heb ik 3 kleine belletjes geknoopt met een label eraan die ook uit het design papier geknipt is.
De bloemetjes zijn weer van Marianne Design!


Als je het boekje 1 maal openklapt zie je alvast de voorkanten.. Hier heb ik ook voornamelijk de afbeeldingen van het papier op gebruikt. De kraft teksten zijn van Tim Holtz.Klap je dan de flapjes open dan komen er nog 3 pockets te voorschijn. Hier heb ik diverse labels in geschoven maar  je zou er ook  een cadeaubon in kunnen doen.. Zo is het toch een geweldig geheel om kado te geven!


Ik ben erg benieuwd naar de creaties van iedereen die mee heeft gedaan en natuurlijk ook wat jullie ervan vonden!!


Scrappapier Maja Design - Home for the Holidays - Diecuts  Marianne Design - Collectable - Eline`s Reindeer  Marianne Design - Collectable - Eline`s Polar Beer  Stansmal - LeCrea Lea’bilitie® - holly leave, pine branches
Kraft cardstock - bruin - 30,5 x 30,5 cm - pak á 20vl  Klosje jute touw 25 gr.Paper Distresser - Tim HoltzBelletjes met kruisopening - 8 mm - Rood/Wit2 comments:

  1. Ontzettend mooi en wat een werkje! Prachtige kleuren en materialen heb je gebruikt. Fijne feestdagen, Groetjes Ela

    ReplyDelete

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx