Sunday, November 26, 2017

Design Team dag!

Ongeveer 3 weken voor de DT dag van 25 november begonnen de meiden over of ze nog wat leuks gingen maken op de DT dag... Dit hadden Sandra en ik vorig jaar ook bedacht, maar door alle drukte enzo was ik dat alweer vergeten...Maar ja toen ze erover begonnen begonnen de radertjes al te draaien en dus na de clubdag meteen aan de slag.!
De omslag van dit 'album' is gemaakt van 2 paperbags. 2 omdat het dan wat steviger is omdat er een soort shadowbox in zit.
 Ik heb het papier van Studio Light- Winter Feelings gebruikt... echt prachtige kleuren!!


 Ook de achterkant deze keer een beetje verwerkt... maakt het toch wel af vind ik nu!


Soms als je eens door de action, zeeman, bib bazaar of wibra loopt, vind je nog wel eens grappige dingen..zo ook deze witten hanger met tekst...

 Als het album open gaat, zie je dus de shadowbox. Dit is een doosje  waar vaak kleine mdf dingetjes in zitten.. had er een aantal gebruikt voor de clubdag en de doosjes lagen nog op mijn buro..vandaar dat ik op dit idee kwam.

 Maar om het nog even leuker te maken heb ik er ook lampjes in verwerkt!!
Dit zijn lampjes waar de baterijen in een plat houdertje zitten dus dat is prima te verwerken in de binnenkant van de paperbag.


 De 2 buitenste labels kunnen  aan weerskanten in de paperbag geschoven worden ( je kunt er natuurlijk ook een leuke cadeaubon in verwerken!) en de middelste zit in de  binnenkant van het 'album '

Nu ik deze post schrijf , weten de meiden nog niet wat ze gaan maken, dus maar hopen dat ze het leuk vinden!


Ook gingen we weer swappies voor elkaar maken..gewoon omdat het leuk is wat te maken en te ontvangen!
Pff ik was al erg druk en dan ook nog 12 stuks maken, was ff inplannen geblazen..maare toen eenmaal het idee geboren was, hoefde ik alleen nog maar inkopen te doen en een middagje kwaad maken en klaar!

Ik heb de kaarsen gekocht bij Xenos. Toen eerst een rand met breed naturel jute gedaan en daaroverheen een smallere rode.
Vervolgens diverse knopen op geplakt met het lijmpistool en afgewerkt met een strikje gemaakt van rood wit touw.

Het geheel in een transparant zakje gedaan met daarbij wat losse kleine denneappels en pareltjes.
De zakjes dicht geknoopt met jute touw met daaraan een ronde label met daarop een tekst sticker en 2 zilveren belletjes en een denneappel.


Nu hopen dat de meiden het leuk vinden!!
No comments:

Post a Comment

Wat leuk dat je langs bent geweest en een reactie plaatst hoor, dank je wel en tot gauw weer!

Thanks for stopping by and leaving a message on my blog! Tiets xx